Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fešák zo seriálu Glee: Oženil sa s touto speváčkou!

Penn Badgley
Penn Badgley (Zdroj: SITA/van Agostini/Invision/AP)

LOS ANGELES - Americký herec a hudobník Penn Badgley sa oženil so speváčkou Domino Kirke. O ich svadbe informoval portál E! News, ktorému to potvrdil nemenovaný zdroj.

Dvojica si svoje áno povedala v pondelok na súde v Brooklyne. Obrad sa konal za účasti niekoľkých priateľov a príbuzných páru, ktorí po sobáši zverejnili na sociálnych sieťach viacero fotografií šťastných novomanželov. Tridsaťročný rodák z Baltimoru tvorí s Kirke pár od roku 2014. V minulosti randil napríklad s Blake Lively, či Zoë Kravitz. 

Penn Badgley je známy predovšetkým ako Dan Humphrey zo seriálu Gossip Girl (2007 - 2012). Rodák z Baltimoru v štáte Maryland si zahral aj v snímkach ako John Tucker musí zomrieť (2006), Forever Strong (2008), Stepfather (2009), Ľahko ju zbaliť (2010) alebo Margin Call (2011). V dráme Greetings from Tim Buckley (2012) stvárnil speváka Jeffa Buckleyho. Vlani vo februári vydal so svojou kapelou MOTHXR album Centerfold. 

Domino Kirke má s kapelou Domino na konte nahrávky Everyone Else Is Boring (2006), Adults Only (2010) či The Guard (2012). Jej otcom je Simon Kirke, bubeník kapely Bad Company. V minulosti hrával aj v už nefungujúcej formácii Free. Jeho ďalšími dcérami sú Jemima Kirke, známa najmä zo seriálu Girls (2012), a Lola Kirke, ktorá si zahrala napríklad vo filme Stratené dievča (2014). 

 

Married

Príspevok, ktorý zdieľa Domino Kirke (@dominokirke),

 

Viac o téme: Penn Badgley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu