Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najhorší ročník viedenského Plesu v opere: Exmanželka vyrobila poriadny škandál!

Richard Lugner si tento ročník Opernballu príliš neužil. Zobraziť galériu (7)
Richard Lugner si tento ročník Opernballu príliš neužil. (Zdroj: SITA)

VIEDEŇ - Na tento ročník sa nebude spomínať v najlepšom! Tak, ako je u nás top udalosťou roka Ples v opere, je u našich rakúskych susedov rovnako prestížnym podujatím Opernball. Ten bol poznačený smútkom, lebo krátko pred jeho štartom zomrela ministerka zdravotníctva. Organizátor honosného bálu, pracháč Richard Lugner (84) si tento rok zaplatil spoločnosť hollywoodskej herečky Goldie Hawn (71), ktorá však veľa rozruchu nenarobila. Za to o boháčovej exmanželke Cathy (27) hovoril v piatok ráno asi každý.

Richard Lugner poriadne prekvapil výberom hviezdneho hosťa, keď si na 61. ročník Opernballu pozval herečku Goldie Hawn. Kým v minulosti tancoval valčík s oveľa mladšími hviezdičkami - Pamelou Anderson, Kim Kardashian, Paris Hilton, či Naomi Campbell, teraz stavil na zrelú sedemdesiatničku. S ňou si však stavebný magnát príliš veľa zábavy neužil. „Ráno o pol deviatej musela byť už na letisku,” poznamenal pre bunte.de Lugner, ktorý sa pobral z plesu domov okolo druhej hodiny v noci.

Ako sme už naznačili, vo štvrtok prehrala svoj boj so zákernou rakovinou ministerka zdravotníctva Sabine Oberhauser, ktorá bola veľmi obľúbenou. A tak mnohí hostia Opernballu nemali na zábavu ani pomyslenia.

V súvislosti s úmrtím političky však Lugnerova exmanželka Cathy vyrobila škandál, ktorý po plese rozoberali hádam všetky médiá. Na sociálnych sieťach totiž zverejnila fotku v róbe a s popisom - „Moje šaty. Čo poviete? Ja hovorím sexy. Lepšie ako smútiť.” Netreba zvlášť zdôrazňovať, že namiesto komplimentov sa blonďavá zlatokopka dočkala len ostrej kritiky.

Cathy neskôr svoj komentár pozmenila. Zároveň sa ospravedlňovala, že jej slová boli verejnosťou zle pochopené. „Tým príspevkom som narážala na môj rozvod. Nesledujem správy 24 hodín denne. Samozrejme, je mi veľmi ľúto, že taká úžasná žena zomrela. Nech odpočíva v pokoji,” vyjadrila sa blondínka. 

Tá bola hosťom Opernballu aj napriek tomu, že Lugner s ňou nie je v žiadnom kontakte. „Spravila to preto, aby na seba strhla pozornosť,” okomentoval počínanie svojej bývalej ženy rakúsky pracháč. „Som rád, že sme na seba nenatrafili. Tú ženu už ani nechcem viac vidieť,” dodal. Milý Richard, ani sa ti nikto nečuduje... 

Hosťom Richarda Lugnera bola herečka Goldie Hawn.
Zobraziť galériu (7)
Hosťom Richarda Lugnera bola herečka Goldie Hawn.  (Zdroj: SITA)

Cathy Lugner po drsnej kritike komentár k fotke upravila.
Zobraziť galériu (7)
Cathy Lugner po drsnej kritike komentár k fotke upravila.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Richard LugnerCathy LugnerOpernball 2017
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu