Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

71-ročná hviezda ako modelka: Táto BLONDÍNA na to stále má!

Debbie Harry ako sexsymbol 70. rokov. Zobraziť galériu (8)
Debbie Harry ako sexsymbol 70. rokov. (Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Sieťované pančuchy a zmyselná póza! K sexidolom 70. rokov možno pokojne zaradiť speváčku Debbie Harry (71), ktorá sa zviditeľnila najmä účinkovaním vo formácii Blondie. Spomínaná umelkyňa síce nepatrí medzi najmladšie dámy, no rozhodne nevyzerá ako jej rovesníčky. Známa blondínka je pracovne stále aktívna a nedávno dokonca ochotne pózovala ako modelka. Pozrite sa na ten skvelý výsledok!

Skupina Blondie je označovaná ako najúspešnejšia americká pop punková kapela zo 70. a 80. rokov. Medzi ich najväčšie hity patria skladby Call Me, Heart of Glass, One Way or Another, či Maria. Najvýraznejším členom formácie bola speváčka Debbie Harry, z ktorej sexepíl priam sršal.

Dnes má blondínka 71 rokov, no medzi dôchodkyne by určite nezapadla. Jej vlasy sú rovnako neprehliadnuteľné, ako kedysi. S vráskami jej pomáhajú na klinikách krásy a s kamerami a objektívmi fotoaparátov si stále veľmi dobre rozumie. Dokazujú to zábery, ktoré nafotila pre magazín Wonderland.

 Debbie sa netají tým, že je bisexuálka. Po rokoch sa tiež otvorene priznáva k uživaniu drog. Starnutie pre ženu, ktorá bola kedysi sexidolom, nie je veľmi príjemné. „Veľmi mi záleží na moom vzhľade. Snažím sa to zvládať čo najlepšie. Cvičím ako diabol a robím všetko to, čo vyliečení narkomani,” vyjadrila sa v minulosti rockerka, ktorá sa nikdy nevydala a nemá ani deti. 

71- ročná Debbie Harry ako modelka v magazíne Wonderland.
Zobraziť galériu (8)
71- ročná Debbie Harry ako modelka v magazíne Wonderland.  (Zdroj: Wonderland)

Debbie Harry na svoj vek vôbec nevyzerá.
Zobraziť galériu (8)
Debbie Harry na svoj vek vôbec nevyzerá.  (Zdroj: Wonderland)

Takto vyzerá Debbie Harry bez retuše.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá Debbie Harry bez retuše.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: BlondieDebbie Harry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu