Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdna mamička Jessica Biel šokuje: Neuveríte, kde raňajkuje!

Jessica Biel Zobraziť galériu (5)
Jessica Biel (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Jessica Biel často raňajkuje v sprche. Tridsaťštyriročná manželka speváka Justina Timberlakea to prezradila v relácii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, keď rozprávala o fotografii s prázdnym pohárom a tanierom v sprche. Rodáčka z mesta Ely v štáte Minnesota zverejnila spomínaný záber prostredníctvom služby Instagram.

Biel a 36-ročný Timberlake majú spolu takmer dvojročného syna Silasa. "To je život matky. Neviem, či to robí aj niekto iný, ale ja nemám na nič čas. Ráno dám jesť Silasovi, snažím sa dať dokopy a uvedomím si, že som ešte nejedla, takže si vezmem jedlo do sprchy," povedala herečka. 

Jessica Biel sa stala známou vďaka televíznemu seriálu V siedmom nebi (1996 - 2007), v ktorom od jeho začiatku až do roku 2006 stvárňovala Mary Camden. Ďalej hrala napríklad vo filmoch ako Pravidlá vášne (2002), Mobil (2004), Blade: Trinity (2004), Elizabethtown (2005), Iluzionista (2006), Valentín (2010), A-Team (2010), Silvestrovská noc (2011), Hitchcock (2012) alebo Bleeding Heart (2015). 

 

Yes. I eat in the shower. I admit it. Chicken apple sausage and espresso. Try it. I dare you. #ShowerEats

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Biel (@jessicabiel),

Viac o téme: Jessica Biel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu