Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO zo smrteľnej postele, Baby s plastikami a ďalší... Pozrite sa na hviezdy Hriešneho tanca!

Patrick Swayze a Jennifer Grey ako Johnny a Baby. Zobraziť galériu (10)
Patrick Swayze a Jennifer Grey ako Johnny a Baby. (Zdroj: Vestron Pictures)

LOS ANGELES - Diváci televízie Markíza si dnes večer môžu pozrieť kultový film Hriešny tanec. Ten poteší hádam každého romantika a je obľúbený medzi viacerými generáciami. Pozreli sme sa na to, ako dnes vyzerajú herci, ktorí si v ňom zahrali. Žiaľ, niektorí už nie sú medzi nami...

14. septembra 2009 zaplakala nejedna fanúšička filmu Hriešny tanec. Predstaviteľ Johnnyho - Patrick Swayze († 57) totiž prehral svoj boj so zákernou rakovinou. Stalo sa tak zhruba dva roky po stanovení diagnózy. Jeho najväčšou láskou bola manželk Lisa Niemi, s ktorou, žiaľ, nemali žiadne deti.
Zobraziť galériu (10)
14. septembra 2009 zaplakala nejedna fanúšička filmu Hriešny tanec. Predstaviteľ Johnnyho - Patrick Swayze († 57) totiž prehral svoj boj so zákernou rakovinou. Stalo sa tak zhruba dva roky po stanovení diagnózy. Jeho najväčšou láskou bola manželk Lisa Niemi, s ktorou, žiaľ, nemali žiadne deti.  (Zdroj: Vestron Pictures a isifa)

Keď vdova Lisa Niemi zverejnila v roku 2013 fotku Patricka na smrteľnej posteli, mnohých pobúrila. Rovnako šokujúce boli tiež tvrdenia o tom, že sa k nemu na sklonku života nesprávala najlepšie. V roku 2014 sa opäť vydala.
Zobraziť galériu (10)
Keď vdova Lisa Niemi zverejnila v roku 2013 fotku Patricka na smrteľnej posteli, mnohých pobúrila. Rovnako šokujúce boli tiež tvrdenia o tom, že sa k nemu na sklonku života nesprávala najlepšie. V roku 2014 sa opäť vydala.  (Zdroj: Worth Fighting For/Lisa Niemi)


Pozrite si tiež: 

Šokujúce odhalenie 7 rokov po smrti Patricka Swayzeho (†57): Sex s rovnakým pohlavím, totálna špina!


Zo sladkej Baby je dnes zrelá 56-ročná žena. Jennifer Grey podstúpila viacero skrášľujúcich zákrokov a plastické operácie. Dala si dokonca zmeniť aj nos, ktorý bol pre ňu charakteristický. Aj ona, podobne ako Patrick, bojovala s rakovinou. Od roku 2001 je vydatá a má jednu dcéru.
Zobraziť galériu (10)
Zo sladkej Baby je dnes zrelá 56-ročná žena. Jennifer Grey podstúpila viacero skrášľujúcich zákrokov a plastické operácie. Dala si dokonca zmeniť aj nos, ktorý bol pre ňu charakteristický. Aj ona, podobne ako Patrick, bojovala s rakovinou. Od roku 2001 je vydatá a má jednu dcéru.  (Zdroj: Vestron Pictures a instagram)

Rakovina, žiaľ. zvíťazila aj nad hercom Jerry Orbachom (†69), ktorý si vo filme zahral prísneho otca mladej Baby. Účinkoval v mnohých filmoch a seriáloch. Bol dvakrát ženatý, s prvou manželkou mal dvoch synov.
Zobraziť galériu (10)
Rakovina, žiaľ. zvíťazila aj nad hercom Jerry Orbachom (†69), ktorý si vo filme zahral prísneho otca mladej Baby. Účinkoval v mnohých filmoch a seriáloch. Bol dvakrát ženatý, s prvou manželkou mal dvoch synov.  (Zdroj: Vestron Pictures a NBC)

Doktorova filmová manželka - Kelly Bishop (72) pôsobí dojmom, akoby spomalila čas. Vyzerá priam fantasticky a je známa aj účinkovaním v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov. V reálnom živote je vydatá a bezdetná.
Zobraziť galériu (10)
Doktorova filmová manželka - Kelly Bishop (72) pôsobí dojmom, akoby spomalila čas. Vyzerá priam fantasticky a je známa aj účinkovaním v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov. V reálnom živote je vydatá a bezdetná.  (Zdroj: Vestron Pictures a Netflix)

Pribúdajúce roky neublížili ani herečke Jane Brucker (58). Tá stvárnila Lisu, staršiu sestru hlavnej hrdinky Baby. Je druhýkrát vydatá a má dve dcéry.
Zobraziť galériu (10)
Pribúdajúce roky neublížili ani herečke Jane Brucker (58). Tá stvárnila Lisu, staršiu sestru hlavnej hrdinky Baby. Je druhýkrát vydatá a má dve dcéry.  (Zdroj: Vestron Pictures a Raul Vega)

Max Cantor (†32) svoju hereckú kariéru rozbehnúť nestihol. V roku 1991 sa predávkoval.
Zobraziť galériu (10)
Max Cantor (†32) svoju hereckú kariéru rozbehnúť nestihol. V roku 1991 sa predávkoval.  (Zdroj: Vestron Pictures)

Atraktívna blondínka Cynthia Rhodes (60) je mnohým známa ako Johnnyho tanečná partnerka Penny. Herečka, speváčka a tanečnica sa v roku 1983 vydala za speváka Richarda Marxa, ktorému porodila troch synov. Kvôli nim sa vzdala šoubiznisu a kariéry a venovala sa naplno rodine. Aj napriek tomu ju manžel pred troma rokmi vymenil za mladšiu krásku.
Zobraziť galériu (10)
Atraktívna blondínka Cynthia Rhodes (60) je mnohým známa ako Johnnyho tanečná partnerka Penny. Herečka, speváčka a tanečnica sa v roku 1983 vydala za speváka Richarda Marxa, ktorému porodila troch synov. Kvôli nim sa vzdala šoubiznisu a kariéry a venovala sa naplno rodine. Aj napriek tomu ju manžel pred troma rokmi vymenil za mladšiu krásku.  (Zdroj: Vestron Pictures a facebook)

Lonny Price (57) sa snažil zbaliť hlavnú hrdinku Baby, no pri fešnom učiteľovi tanca nemal šancu.V reálnom živote sa herec venuje najmä divadlu a réžii.
Zobraziť galériu (10)
Lonny Price (57) sa snažil zbaliť hlavnú hrdinku Baby, no pri fešnom učiteľovi tanca nemal šancu.V reálnom živote sa herec venuje najmä divadlu a réžii.  (Zdroj: Vestron Pictures a SITA)


Mohlo by vás zaujímať:

Tajomstvá Hriešneho tanca: Sex z donútenia, nenávisť na pľaci a kruté osudy hercov!


​ 

Viac o téme: Hriešny tanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu