Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pikantné VIDEO Pamely Anderson: Robila si TO pred kamerami!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (7)
Pamela Anderson (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Blíži sa sviatok všetkých zamilovaných, čo mnohí obchodníci a výrobcovia vnímajú ako dobrý biznis. Na trhu sú špeciálne vydania prakticky čohokoľvek. Valentínsku kolekciu má aj luxusný butik so spodnou bielizňou a sexuálnymi hračkami, ktorý sa rozhodol natočiť dosť kontrovernú reklamu. Hlavnou hviezdou je v nej sexbomba Pamela Anderson, ktorá pred kamerami masturbuje.

Stále na to má! Bolo to v 90.rokoch, keď sa Pamela Anderson objavovala v snoch mnohých mužov. Prešli desaťročia a zrelá blondínka aj napriek tomu veľmi dobre vie, ako poštekliť fantáziu každého chlapa. Na internete sa v týchto dňoch objavilo pikantné video, ktoré zachytáva známu blondínku pri erotických hrátkach.

Ako sme už v úvode prezradili, ide o reklamu. V nej sa Pamela po príchode domov vyzlečie, aby na seba mohla dať rajcovnú spodnú bielizeň. Potom zamkne dvere, pohladí vibrátor a nasledujú scény, v rámci ktorých sa 49-ročná blondínka hladká po tele a slastne vzdychá. Ale dosť bolo zbytočných rečí... Pozrite si reklamu!

VIDEO: Sexbomba Pamela Anderson v reklame na spodnú bielizeň a erotické hračky. 

Viac o téme: Pamela Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu