Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdna blondínka prekvapila outfitom: Na letisku ukázala pohlavné orgány!

Busy Philipps Zobraziť galériu (5)
Busy Philipps (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - To sa často nevidí! Herečky Busy Philipps (37) a Michelle Williams (36) sú veľmi dobrými kamarátkami. Potvrdili to aj na odovzdávanie cien SAG Awards, kde zavítali ruka v ruke. Rovnako ich nafotili aj paparazzi na letisku. Dlhovlasá blondínka však viac zaujala vrškom, na ktorom mala vyobrazené ženské pohlavné orgány.

Za herečkou Busy Philipps sa pred pár dňami otáčal na letisku asi každý. A nielen pre to, že je známa z viacerých filmov a seriálov, ale najmä kvôli nezvyčajnému outfitu, ktorý mala na sebe. Blondínku nafotili paparazzi v ružovom svetri s potlačou maternice a vaječníkov. Busy robila spoločnosť kolegyňa Michelle Williams, ktorá v porovnaní s ňou zvolila menej pútavý outfit. 

Herečky sa netaja tým, že sú najlepšie kamarátky. Ak by náhodou niekto pochyboval, dávajú to najavo tým, že momentálne chodia všade držiac sa za ruky. Busy a Michelle si začali byť blízke počas nakrúcania seriálu Dawsonov svet. „Milujem ju. Ona je dôkazom toho, že láska vášho života nemusí byť len muž,” vyjadrila sa v minulosti Michelle Williams. 

Busy Philipps zaujala nezvyčajným svetrom, na ktorom mala vyobrazené ženské pohlavné orgány.
Zobraziť galériu (5)
Busy Philipps zaujala nezvyčajným svetrom, na ktorom mala vyobrazené ženské pohlavné orgány.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Michelle WilliamsBusy Philipps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu