Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neposlušné bikiny skrachovanej hviezdy: Ehm, veď jej čosi vypadlo!

Danniella Westbrook Zobraziť galériu (5)
Danniella Westbrook (Zdroj: Instagram)

MARBELLA - Nehoda či zámer?! Britské médiá hovoria o Dannielle Westbrook (43) ako o skrachovanej herečke, či bezdomovkyni. Verejnosti je dobre známa tiež jej drogová minulosť. Nečudo, že keď na vyžitú blondínku natrafia paparazzi, tak ju zvečnia. Niekdajšia hviezdička si aktuálne užíva oddych v obľúbenom španielskom letovisku, kde sa pretŕča v bikinách, v ktorých sa jej takmer prihodil pikantný trapas.

Prsia na úteku! Danniella Westbrook odštartovala svoje pôsobenie v šoubiznise ako herečka. Zahrala si v "britskej telenovele" s názvom EastEnders, účinkovala vo viacerých reality šou a napísala dve knihy.

Dvojnásobná matka však stránky bulváru najviac plnila drogovými škandálmi. Kvôli užívaniu kokaínu si dokonca zničila nosnú prepážku. Niekdajšia herečka je na tom biedne aj čo sa financií týka. Koncom roka vraj prišla o dom a auto. Zrejme preto ju v médiách opisujú ako bezdomovkyňu. Ona sama sa však prostredníctvom sociálnych sieti tomuto označeniu bráni.  

Aj napriek tomu, že finančná situácia skrachovanej blondínky údajne nie je priaznivá, Dannielle sa momentálne nachádza v celebritami obľúbenej Marabelle, kde ju nafotili paparazzi počas toho ako sa slnila. 

Fotky zachytávajú niekdajšiu herečku s odhalenými vnadami, ktoré jej vypadli z bikín. Či išlo o nehodu alebo zámer, necháme na vaše posúdenie. A ešte dodáme, že bulvarnych fotografov má táto pani veľmi rada. V minulosti jej asistovali napríklad pri vpichovaní botoxu a estetickej úprave intímnych partií. 

Dannielle Westbrook sa bikiny posunuli tak, že jej z nich vypadli silikóny. Stačili milimetre a vykukli by aj bradavky.
Zobraziť galériu (5)
Dannielle Westbrook sa bikiny posunuli tak, že jej z nich vypadli silikóny. Stačili milimetre a vykukli by aj bradavky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Danniella Westbrook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu