Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jacksonova dcéra prelomila mlčanie: Znásilnená v 14 rokoch aj... Bože môj!

Paris Jackson Zobraziť galériu (7)
Paris Jackson (Zdroj: Rolling Stone)

LOS ANGELES - Maximálne úprimná! Taká bola počas rozhovoru s magazínom Rolling Stone Paris Jackson (18), ktorá sa vôbec prvýkrát vyjadrila k smrti svojho slávneho otca Michaela Jacksona († 50). Mladá dievčina šokovala tvrdením, že jej otec bol zavraždený. Poriadne prekvapila tiež priznaním, že bola v čase dospievania znásilnená a komentovala aj svoje pokusy o samovraždu.

Paris Jackson má síce len 18 rokov, no prežila si toho už viac než dosť. Ako sme vás nedávno na topkách informovali, momentálne je šťastná, zamilovaná a dokonca sa predviedla svetu ako modelka. Zrejme aj vďaka tomu, že prechádza pozitívnym obdobím, súhlasila s rozhovorom pre známy magazín Rolling Stone. 

V jeho najnovšom vydaní blondínka naznačila, že jej presvedčená o tom, že jej slávneho otca zavraždili. „Naznačoval, že vie o ľuďoch, ktorí ho chcú dostať. Dokonca sa dostal do bodu, keď hovoril - Viem, že ma jedného dňa zabijú,” šokovala Paris. „Možno to znie ako konšpiračná téoria alebo nejaká hlúposť, ale všetci ozajstní fanúšikovia a celá rodina vie, že to bola pasca,” dodala známa dievčina. Vo svojich vyjadreniach viní spoločnosť, ktorá bola usporiadateľom Jacksonovho turné a lekára Conrada Murraya. Ten bol usvedčený z neúmyselného zabitia slávneho speváka, ktorý zomrel na zástavu srdca po požití zlej kombinácie liekov.  

Po otcovej smrti si blondínka prešla peklom. Ako priznala, bola obeťou kyberšikany, trpela depresiami, bojovala so závislosťou a snažila sa rýchlo dospieť. „Nenávidela som sa. Mala som pocit, že nič nerobím správne a nemala som žiadne sebavedomie. Myslela som si, že si nezaslúžim žiť,” poznamenala blondínka, ktorá sa ako 15-ročná pokúsila o samovraždu. A to niekoľkorát. 

Podiel na zlom psychickom stave Jacksonovej dcéry malo aj znásilnenie, ktorého bola obeťou rok pred tým. „Bol to neznámy človek. Nechcem prezrádzať detaily. Aj po rokoch je pre mňa ťažké o tom hovoriť,” šokovala Paris. 

Pre Rolling Stone sa vyjadrila aj k obvineniam svojho otca z toho že mal zneužívať deti. „Predstavte si, že váš rodič pred vami plače, pretože ho všetci nenávidia kvôli niečomu, čo neurobil. Pre mňa to bolo jediné, na čom záleželo. A práve vtedy som začala nenávidieť celý svet,” dodala blondínka. 

Paris Jackson poskytla magazínu Rolling Stone otvorený rozhovor.
Zobraziť galériu (7)
Paris Jackson poskytla magazínu Rolling Stone otvorený rozhovor.  (Zdroj: Rolling Stone)

Viac o téme: Michael JacksonParis Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu