Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda Star Treku má 76 rokov a mladú ženu: Aha, ako sa prsila v spoločnosti!

Patrick Stewart, Sunny Ozell Zobraziť galériu (5)
Patrick Stewart, Sunny Ozell (Zdroj: SITA)

GENEVA - Do očí jej nik nepozeral! Britský herec Patrick Stewart (76) sa verejnosti spája najmä s filmami Star Trek a X-Men. Na konte má však účinkovanie v rôznych žánroch a pestrý je tiež jeho súkromný život. Naposledy sa postaral o rozruch v roku 2013, keď sa oženil s výrazne mladšou speváčkou Sunny Ozell (38). Manželia sa nedávno ukázali v spoločnosti a umelcova žena pútala pozornosť poriadne odvážnym outfitom.

Do tretice všetko dobré! Povedal si Patrick Stewart, ktorý sa pred viac ako troma rokmi oženil so Sunny Ozell. Dvojica sa zoznámila v roku 2008 cez spoločných priateľov a herec mal v tom čase za sebou dva rozvody. 

Patricka a Sunny od seba delí 38 rokov, no vekový rozdiel pre nich nie je žiadnou prekážkou. Herec sa v nedávnom rozhovore pre Event Magazine netajil tým, že sa ale vďaka tomu dostávajú do nezvyčajných situácií. „Môj svokor je o päť rokov mladší, ale hovorí mi synu,” poznamenal s úsmevom zaslúžilý umelec, ktorý od kráľovnej Alžbety II. dostal titul sir. 

Mimochodom, úsmev nechýbal na hercovej tvári ani počas uplynulého týždňa. Spoločne so svojou polovičkou sa zúčastnili slávnostného galavečera vo Švajčiarsku. Sunny si dala na svojom výzore záležať. Obliekla si čierne šaty so širšou tylovou sukňou. Oveľa viac však pútala pozornosť vrchnou časťou tela. Top s hlbokánskym výstrihom bol totiž pre oči prítomných ako magnet.  

Patrick Stewart a Sunny Ozell si rozumejú aj napriek výraznému vekovému rozdielu. Speváčka nedávno zavítala do spoločnosti s takýmto mega výstrihom.
Zobraziť galériu (5)
Patrick Stewart a Sunny Ozell si rozumejú aj napriek výraznému vekovému rozdielu. Speváčka nedávno zavítala do spoločnosti s takýmto mega výstrihom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Star TrekX-MenPatrick StewartSunny Ozell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu