Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hudobník sa vyhrážal kamarátovi smrťou: Už sa k nemu nepriblíži!

Jesse Hughes Zobraziť galériu (9)
Jesse Hughes (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americký hudobník a líder rockovej kapely Eagles of Death Metal Jesse Hughes sa nesmie približovať k svojmu bývalému kamarátovi Andrewovi Julianovi Vegovi. Ten získal súdny zákaz po tom, ako sa mu údajne vyhrážal smrťou. Podľa nariadenia sudcu sa muzikant nesmie na 100 yardov (približne 91 metrov) priblížiť k mužovi ani jeho dcére.

V súdnych dokumentoch Vega uviedol, že sa mu Hughes vyhrážal zastrelením a prestrelením pľúc od chrbta. Okrem toho uviedol, že mu hudobník nalepil na bránu voodoo bábiku, prebodol ju nožom a pod ňu napísal "Na rade je Andy". Rocker sa k situácii zatiaľ nevyjadril. 

Jesse Hughes pôsobí v Eagles of Death Metal od jej vzniku v roku 1998. Vo formácii tiež pôsobí Josh Homme, známy aj z kapiel Queens of the Stone Age a Them Crooked Vultures. Dvojica vydala v roku 2004 prvý album Peace, Love, Death Metal a nadviazala naň nahrávkami Death By Sexy (2006), Heart On (2008) a Zipper Down (2015). Na konte majú tiež DVD By Sexy (2006). Na koncertoch s kapelou vystupujú aj Dave Catching, Matt McJunkins, Jorma Vik a Eden Galindo. 

Viac o téme: Eagles of Death MetalJesse Hughes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu