Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pohľad na synčeka krásnej herečky vás zaskočí: Jáj, toto je nepríjemné!

Charlize Theron Zobraziť galériu (4)
Charlize Theron (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - To je ale rozkošné dievčat... Ehm! Charlize Theron (41) je krásna žena, ktorá púta pozornosť fotografov, kdekoľvek sa objaví. Paparazzom neušla ani pred pár dňami, keď sa so svojou princezničkou objavila v uliciach. No, princezničkou. Presnejšie povedané synčekom Jacksonom, ktorý bol vyobliekaný v dievčenských šatách a na hlave mal vrkoče.

Nie je žiadnym tajomstvom, že dcérka Brada Pitta a Angeliny Jolie - Shiloh Nouvel sa necíti dobre vo svojej koži. Namiesto toho, aby sa hrala na princezničku a obliekala si ružové sukničky, nosí chlapčenské oblečenie, na krátko vystrihané vlasy a vyžaduje si, aby ju všetci volali John.

Podobný "problém" má aj ďalšie celebritné dieťa. A to syn herečky Charlize Theron - Jackson, ktorého si blondínka adoptovala v roku 2012. Blondínka sa v rozhovoroch netajila tým, že chlapček zbožňuje víly a jeho najobľúbenejšou hračkou je bábika.

Pomerne nezvyčajný je ale aj šatník 4-ročného Jacksona. Keď herečku pred pár dňami nafotili paparazzi, jej syn bol oblečený v tričku s trblietavým srdiečkom, vzorovaných legínach, ružových topánkach a s falošnými vrkočmi na hlave. Ako chlapec rozhodne nevyzeral, že?

      

Charlize Theron so synčekom Jacksonom, ktorý sa rád oblieka ako dievčatko.
Zobraziť galériu (4)
Charlize Theron so synčekom Jacksonom, ktorý sa rád oblieka ako dievčatko.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Charlize Theron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu