Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hviezdna tanečnica šokovala fotkou po pôrode: Krutá realita!

Peta Murgatroyd Zobraziť galériu (6)
Peta Murgatroyd (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Toto sa často nevidí! Keď sa celebritné dámy stanú matkami, na sociálnych sieťach sa pár týždňov po pôrode chvalia tip-top postavičkami. Hviezda tanečnej šou Dancing with the Stars Peta Murgatroyd (30) sa však nebála ukázať svetu, že aj prominenti sú len ľudia z mäsa a kostí. Pozrite sa, aký záber zverejnila na instagrame!

Peta Murgatroyd, ktorá sa môže pochváliť dvoma víťazstvami v obľúbenej televíznej šou Dancing with the Stars, sa začiatkom roka stala mamičkou. Otcom jej synčeka je kolega Maksim Chmerkovskiy, ktorý kedysi randil so sexicou Kate Upton.

Mohlo by vás zaujať:
Útek zo zimy: Fotky exotickej krásky vás prenesú na dovolenku!

Kým väčšina celebritných mamičiek sa na instagrame chváli dokonalými fotkami svojich ratolestí, sympatická blondínka sa rozhodla zverejniť krutú realitu. Fanúšikom totiž ukázala to, čo sa väčšina novopečených mamičiek usiluje skryť. 

„Tento záber som urobila osem dní po pôrode. Keď som odchádzala z nemocnice, vyzerala som ako v piatom mesiaci tehotenstva. Mnohí ľudia si myslia, že žena sa hneď vráti k svojej hmotnosti pred tehotenstvom. Ale vo väčšine prípadov to nie je pravda. Ženské telo je neuveriteľné a silné, no hojenie si vyžaduje istú chvíľu. Teraz je čas na trpezlivosť a ťažkú prácu. Posielam veľa lásky novopečeným mamičkám,” pripísala Peta k fotografii, na ktorej pózuje v podprsenke, legínach a s vypuklým bruškom. 

Peta Murgatroyd dodala touto fotkou odvahu mnohým novopečeným mamičkám.
Zobraziť galériu (6)
Peta Murgatroyd dodala touto fotkou odvahu mnohým novopečeným mamičkám.  (Zdroj: Instagram)


 

Viac o téme: Peta Murgatroyd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu