Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prominetná dvojica necelý rok po rozchode: Opäť spolu!

Marloes Horst a Alex Pettyfer
Marloes Horst a Alex Pettyfer (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglický herec a model Alex Pettyfer a holandská modelka Marloes Horst opäť tvoria pár. O tom, že dvojica, ktorá vlani v marci ukončila svoj takmer dvojročný vzťah, spolu znova randí, informoval ako prvý portál E! News.

Ten, odvolávajúc sa na anonymný zdroj okrem iného uviedol, že sa 26-ročný rodák z mesta Stevenage a jeho o rok staršia priateľka aj zasnúbili. Zverejnil tiež fotografiu páru, na ktorom má modelka na ruke prsteň podobný zásnubnému. Informáciu o zásnubách naopak poprel nemenovaný zdroj magazínu People, ktorý sa vyjadril, že aj napriek šperku, dvojica spolu len randí. 

Alex Pettyfer, ktorý v súčasnosti žije v Los Angeles, pracoval v rokoch 2008 a 2009 pre módnu značku Burberry. Ako herec sa predstavil v snímkach Stormbreaker (2006), Chodiaca katastrofa (2008), Tormented (2009), Vymedzený čas (2011), Som číslo štyri (2011), Kráska a zviera (2011), Magic Mike (2012), Komorník (2013), Endless Love (2014) alebo Elvis & Nixon (2016). V minulosti randil tiež s herečkami Emmou Roberts a Diannou Agron či modelkou Riley Keough. 

Marloes Horst sa narodila v Holandsku, no od roku 2008 žije v New Yorku. Bola súčasťou viacerých kampaní svetoznámych značiek a módnych domov, pričom pracuje aj pre značku spodnej bielizne Victoria's Secret. Viackrát sa objavila na obálke magazínu Vogue a jej fotografie uverejnili napríklad aj v plavkovom vydaní Sports Illustrated. 

Viac o téme: Alex PettyferMarloes Horst
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu