Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

A je tu víkend! Jedna otŕčila zadoček, druhá všetko možné

Selena Gomez a Bella Hadid majú sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (8)
Selena Gomez a Bella Hadid majú sexepílu na rozdávanie. (Zdroj: instagram a snapchat)

LOS ANGELES - Ten si vie vybrať! Reč je o spevákovi menom The Weeknd (26), ktorého nedávno nafotili paparazzi, ako sa objíma a bozkáva s krásnou kolegyňou Selenou Gomez (24). Tá má sexepílu na rozdávanie, čo potvrdzuje aj jej dráždivá momentka, ktorá sa objavila na sociálnych sieťach. Bývalá frajerka Justina Biebera (22) však nie je jedinou kráskou, ktorá narobila rozruch. Svoje telo na sociálnych sieťach predviedla aj niekdajšia The Weekndova milenka - Bella Hadid (20).

Keď paparazzi zvečnili Selenu Gomez na nočnom rande s kolegom menom The Weeknd, mnohí zostali prekvapení. O čosi väčší šok vyvolala sexi fotka, na ktorej pózuje speváčka len v čipkovaných tango nohavičkách, holé prsia si kryje bielou prikrývkou. Provokatívny záber zverejnil fotograf Mert Alas, ktorý ho ale neskôr z internetu stiahol.

Selena ale nebola jedinou kráskou, nad ktorou chlapi koncom pracovného týždňa a začiatkom víkendu ochkali. Aj Bella Hadid veľmi dobre vie, ako predviesť svoje sexi krivky. V zarezanom body sa prihovrila fanúšikom prostredníctvom instagramu a snapchatu. Je celkom zaujímavé, že tak urobila krátko na to, ako zaplnili médiá fotky Seleny a jej bývalého milenca. Žeby mu chcela ukázať, o čo prišiel?!

Fotograf Mert Alas zverejnil na instagrame fotku Seleny Gomez, ktorá mu pózovala len v tango nohavičkách,
Zobraziť galériu (8)
Fotograf Mert Alas zverejnil na instagrame fotku Seleny Gomez, ktorá mu pózovala len v tango nohavičkách,  (Zdroj: Instagram)

Bella Hadid ukázala svetu svoje krivky oblečená v provokatívnom body.
Zobraziť galériu (8)
Bella Hadid ukázala svetu svoje krivky oblečená v provokatívnom body.  (Zdroj: snapchat)

Viac o téme: Selena GomezThe WeekndBella Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu