Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nové FOTO ťažko chorej Brendy z Beverly Hills: To musíte vidieť!

Shannen Doherty je veľkou oporou jej manžel. Zobraziť galériu (10)
Shannen Doherty je veľkou oporou jej manžel. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pohľad na ňu konečne poteší! Nielen fanúšikovia seriálov Beverly Hills 90210 a Čarodejnice vedia, že Shannen Doherty (45) zvádza najťažší boj. V roku 2015 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Nasledoval kolotoč vyšetrení a vyčerpávajúca liečba. V dôsledku nej prišla herečka o vlasy. Jej najnovšie príspevky na sociálnych sieťach prezrádzajú, že má náročnú terapiu za sebou. Pozrite sa, ako teraz vyzerá.

Keď sa Shannen Doherty dozvedela krutú správu, že má rakovinu, nestiahla sa do úzadia. S fanúšikmi, ktorí ju podporujú, stále komunikovala a ľuďom trpiacim podobnou diagnózou dodávala veľa síl aj odvahy. Hviezda seriálu Beverly Hills 90210 zverejňovala na internete tiež fotky, ktoré priam trhali srdce.

V uplynulých dňoch však Shannen zavesila na web zábery, ktoré musia potešiť každého. Herečka má za sebou rádioterapiu. „Dúfam Maggie (tak pomenovala prístroj, ktorý ju liečil), že už ťa nikdy neuvidím,” pripísala k jednému z nich.

Shannen sa pochválila aj fotkami z nočného rande, na ktoré ju vzal jej manžel Kurt Iswarienko. Ako vidno, vlasy, ktoré jej už začali rásť, si nafarbila na tmavo. „Radosť vidieť ťa takú usmiatu. Si krásna,” znejú komentáre fanúšikov na herečkinu adresu.     

Shannen Doherty sa fanúšikom ukázala nalíčená a s nafarbenými vlasmi.
Zobraziť galériu (10)
Shannen Doherty sa fanúšikom ukázala nalíčená a s nafarbenými vlasmi.  (Zdroj: snapchat)

Viac o téme: Shannen DohertyBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu