Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prsia ako na výstave a dole bombarďáky: Tieto šaty nič neskryli!

Christina Milian Zobraziť galériu (7)
Christina Milian (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Ukázala všetko! Herečka a speváčka Christina Milian (35) je rada stredobodom pozornosti. Tú si zabezpečila aj na premiére filmu Live By Night, kde zavítala oblečená v trblietavej róbe. Tá na prvý pohľad nebola veľmi provokatívna. Pri prezeraní fotiek sa však mnohí budú červenať. Blesky totiž sexi umelkyňu "vyzliekli".

Bez podprsenky, ale za to s mega nohavičkami! Blesky fotoaparátov sú zradné. Na pamäti by to mala mať aj Christina Milian, ktorá v šoubiznise nie je žiadnym nováčikom. Nikoho preto neprekvapí, že na nedávnej premiére filmu Live By Night neušla pozornosti prítomných fotografov.

A svojich päť minút slávy si kráska užíva aj po slávnostnom premietaní. Christina si totiž pod trblietavú róbu neobliekla podprsenku a vďaka bleskom boli jej vnady ako na výstave. Speváčka (ne)chtiac odhalila aj sťahujuce nohavičky, ktoré mala vytiahnuté až pod prsiami.  

Christina Milian vyzerala na premiére filmu očarujúco. Blesky fotoaparátov sa však postarali o to, že jej prsia boli ako na výstave.
Zobraziť galériu (7)
Christina Milian vyzerala na premiére filmu očarujúco. Blesky fotoaparátov sa však postarali o to, že jej prsia boli ako na výstave.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Christina Milian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu