Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kauza prepadnutia Kim Kardashian: Zadržali 16 ľudí!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (4)
Kim Kardashian (Zdroj: SITA/AP)

PARÍŽ - Francúzska polícia zadržala v súvislosti s októbrovým lúpežným prepadnutím americkej televíznej celebrity Kim Kardashian West šestnásť ľudí.

Ako informovali zástupcovia polície, mužov zatkli skoro ráno počas razií v okolí Paríža. Podozrivých zadržali na základe stôp DNA, ktoré zanechali na mieste činu. K spomínanému prepadnutiu došlo 3. októbra v skorých ranných hodinách v luxusnej súkromnej rezidencii v centre Paríža.

Ako v tom čase informovala polícia, do apartmánu Kardashian West vošli dvaja z pätice maskovaných lupičov oblečených ako policajti, ktorí predtým namierili zbraň na nočného strážnika a zviazali ho. Útočníci namierili zbraň aj na 36-ročnú manželku rappera Kanyeho Westa, následne ju zviazali a nechali ju tak v kúpeľni.

Fyzicky jej však neublížili. Z apartmánu jej ukradli šperky v približnej hodnote desať miliónov eur. Zvyšní traja páchatelia pravdepodobne čakali vonku, pričom po lúpeži údajne všetci ušli na bicykloch. 

Mohlo by vás zaujímať: Takto by vyzerali rockové hviezdy, ak by dnes ešte žili: Spoznali by ste Elvisa alebo Kurta?

Kim Kardashian West je známa vďaka reality show Kardashianky a ich rodina (2007) a tiež erotickej videonahrávke, ktorú s ňou v roku 2003 nakrútil bývalý priateľ Ray J. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, vlastní so sestrami Khloé a Kourtney niekoľko značiek oblečenia. Pod svojím menom predáva parfumy a zahrala si tiež v niekoľkých filmoch a seriáloch. Spomínaný West, s ktorým sa zosobášila v roku 2014, je už jej tretím manželom. S rapperom má dve deti - dcéru North a syna Sainta.

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu