Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po obrovskom fiasku útek: Exmanžel speváčku bráni, ona sa zatiaľ váľa vo vírivke!

Mariah Carey Zobraziť galériu (4)
Mariah Carey (Zdroj: Instagram)

ASPEN - Vlna kritiky, ktorá sa na svetoznámu speváčku spustila po novoročnom trapase, dotlačila zahanbenú Mariah Carey na útek. A hoci je stále na pretrase, ona si to poriadne užíva v útočisku v Aspene!

Mariah Carey svoje novoročné vystúpenie absolútne nezvládala, jej spev na playback sa stal obrovským fiaskom a okamžite sa na ňu spustila vlna kritiky. Nečudo teda, že sa svetoznáma speváčka rozhodla pre útek. 47-ročná speváčka sa fanúšikom pochválila fotkou zo svojho útočiska v Aspene, na ktorej si so spokojným výrazom na tvári a v zlatých plavkách užíva chvíle relaxu vo vírivke.

Na speváčkin novoročný trapas reagovali mnohí a nie veľmi pozitívne. Na jej obranu sa však postavil jej bývalý manžel Tommy Mottola a napísal otvorený list.Čo sa stalo na Silvestra, sa mohlo stať každému. Ľudia od techniky mali dávať väčší pozor, aby sa to nestalo,“ napísal speváčkin exmanžel. Mottola ju v liste tiež vyzval, aby svojich ľudí vymenila za skúsenejších profesionálov a aby sa nezapájala do reality šou. Nuž, ktovie, či dá radšej na exmanželove rady a bude nad nimi rozmýšľať, alebo si bude naďalej bezstarostne užívať horúce bublinky.

Po obrovskom fiasku útek:
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Mariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu