Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Americká herečka poriadne naložila Mariah Carey: Za katastrofu na pódiu a trápne výhovorky!

Mariah Carey si vyrobila trapas ako hrom. Zobraziť galériu (5)
Mariah Carey si vyrobila trapas ako hrom. (Zdroj: youtube.com)

NEW YORK - Na začiatok roka nebude spomínať svetoznáma speváčka Mariah Carey (46) práve najlepšie. Pred zrakmi miliónov fanúšikov si totiž vyrobila totálny trapas, na ktorý sa len tak ľahko nezabudne. Všetko sa to odohralo počas jej silvestrovského vystúpenia v New Yorku, kde mala byť plavovláska paradoxne najväčšou hviezdou. Stal sa však pravý opak a na divu sa v týchto dňoch valí jedna kritika za druhou. K vzniknutému fiasku sa vyjadrila aj americká herečka, ktorá Carey doslova zniesla pod čiernu zem!

Silvestrovské oslavy trávia Newyorčania už tradične na Times Square, kde im čakanie na Nový rok spríjemňujú tie najzvučnejšie mená svetového kalibru. Medzi nimi tentoraz nechýbala ani speváčka Mariah Carey, ktorá kedysi disponovala najväčším hlasovým rozsahom vôbec. Žiadny dych berúci výkon sa však nekonal. Práve naopak - diva si pred zrakmi miliónmi divákov vyrobila trapas ako hrom.


Prvý trapas roku 2017: Známa speváčka to totálne... po*rala!


Mariah totiž už od samotného začiatku pôsobila roztržito a svoje vystúpenie absolútne nezvládala. Podľa všetkého spievala na playback a celé fiasko zaklincovala tým, že miesto nacvičenej choreografie len nervózne pobehovala po pódiu, až napokon z neho bez jediného slova naštvane odišla.

Na Carey sa tak v momente spustila obrovská vlna kritiky a posmeškov. Jej video zo silvestrovskej akcie sa dokonca stalo doslova hitom internetu. Po tom, čo obletelo médiá po celom svete, ho však kompetentní z youtube stiahli.

Nelichotivú situáciu okomentovala aj herečka Jenny McCarthy, ktorá celú šou sledovala naživo. „Cítila som sa za ňu zle, lebo to bolo zlé, bola to totálna katastrofa. Viem, aké to je, keď človeku vypadne čítačka, alebo vypadne slúchadlo v uchu, je to strašné.“

Olej do ohňa prilialo až oficiálne stanovisko speváčkinho manažmentu, podľa ktorého sú na vine práve organizátori koncertu. No a americká televízna hviezda tak aj napriek sympatiám a obrovskej empatii Mariah následne poriadne naložila: „Je to absolútne nefér a je to ‚bullshit’, keď obviňuje DCP. Myslím, že Mariah bola totálne nervózna a myslím, že si vybrala ťažké piesne. Podľa môjho názoru jej hlas už nie je taký ako kedysi. Neverím, že tu bol problém so slúchadlom. Myslím, že to použila len ako výhovorku.“ McCarthy dokonca tvrdí, že Carey odignorovala zvukovú skúšku a namiesto toho sa všemožne predvádzala či spokojne pózovala so zlatým mikrofónom v ruke. Takže za chyby si môže údajne len a len sama.

Za nezodpovednosť a laxný prístup sa musia logicky niesť aj adekvátne následky. Čo v prípade slávnej divy nie je v týchto dňoch ani z ďaleka závideniahodné. No, Mariah, bolo ti to treba?

Viac o téme: Mariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu