Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prvý trapas roku 2017: Známa speváčka to totálne... po*rala!

Mariah Carey Zobraziť galériu (4)
Mariah Carey (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Fiasko! Tak by sa jedným slovom dalo okomentovať posledné vystúpenie speváčky Mariah Carey (46). Tá mala byť hlavnou hviezdou silvestrovských a novoročných osláv na newyorskom Times Square. Popová diva si však pred miliónovým davom fanúšikov vyrobila hanbu a píše sa o nej vo všetkých médiách. "Skvelý" začiatok roka...

Celé zlé! Už od roku 1907 sa v centre Manhattanu koná rituál v podobe spúšťania kryštálovej gule, ktorá ohlasuje príchod nového roka. Súčasťou tejto parády sú vystúpenia známych umelcov a hviezd. Pár minút pred polnocou predstúpila pred zabávajúci sa dav popová diva Mariah Carey. Tá sklamala nielen prítomných fanúšikov, ale aj množstvo televíznych divákov, keďže priamy prenos vysielala televízia ABC.  

Ako to už býva zvykom, Mariah zvolila odvážny kostým a na pódiu jej robili spoločnosť sexi tanečníci. Popová diva však svoje vystúpenie spevácky vôbec nezvládla. Najskôr pohyby jej pier nesedeli k tomu, čo znelo námestím. Pri "spievaní" druhej skladby vyzerala Mariah zmätene a prítomných vyzývala, aby spievali namiesto nej. Celý čas sa nervózne prechádzala po javisku a výsledok bol jednoducho katastrofálny. 

„Stávajú sa také veci (slušne povedané, pozn.red). Šťastný a zdravý nový rok všetkým! Pustime sa v roku 2017 do vyrábania nových bulvárnych titulkov,” okomentovala vzniknutú situáciu prostredníctvom instagramu speváčka, ktorá údajne v odposluchoch nič nepočula.  

Médiám poskytla stanovisko aj jej manažérka Stella Bullochnikov. „Nikdy sa nedozvieme pravdu. Ale viem, že to trikrát nefungovalo správne a bol to výsledok katastrofálnej produkcie. Nebudeme to vyšetrovať s FBI. Mariah tam bola za najväčšiu hviezdu a urobila im láskavosť, že tam vôbec vystúpila,” uviedla Bullochnikov. Tá si tiež myslí, že k riešeniu problému a spusteniu reklamného brejku nedošlo preto, aby mala televízia väčšiu sledovanosť. Nevedno, či sú ich podozrenia oprávnené, isté však je, že na youtube je video s Mariah Carey momentálne hitom. 

Mariah Carey vo svojom vyjadrení poznamenala, že takéto veci sa stávajú. Zvolila aj vulgárnejší slovník.
Zobraziť galériu (4)
Mariah Carey vo svojom vyjadrení poznamenala, že takéto veci sa stávajú. Zvolila aj vulgárnejší slovník.  (Zdroj: Instagram)

VIDEO: Mariah Carey odštartovala rok 2017 katastrofálnym vystúpením. 

Viac o téme: Mariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu