Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Intímne hrátky známej dvojice: Erotické VIDEO je na webe!

Kylie Jenner a Tyga sa na instagrame pochválili aj takýmto záberom. Zobraziť galériu (11)
Kylie Jenner a Tyga sa na instagrame pochválili aj takýmto záberom. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Tak už aj ona?! Pri pohľade na Kylie Jenner (19) majú mnohí pocit, že sa až príliš opičí po staršej a známejšej sestre Kim Kardashian (36). Zhruba pred pol rokom sa na sociálnych sieťach objavilo video, ktoré navodzovalo dojem, že blondínka má na ňom sex so svojim milencom, raperom menom Tyga (27). V uplynulých dňoch vyšlo najavo, že aktérmi nebol hviezdny párik. Zároveň ale uzreli svetlo sveta iné zábery, ktoré zachytávajú zaľúbencov pri intímnostiach.

Hoci dnes je Kim Kardashian vernou manželkou Kanye Westa, s ktorým má dve ratolesti, jej minulosť je spätá aj s domácim sexvideom, ktoré vzniklo niekedy v roku 2003. O štyri roky neskôr sa "nedopatrením" ocitlo na webe a tmavovlásku mohol vidieť v akcii s vtedajším milencom prakticky ktokoľvek. Hviezdička sa nikdy netjila tým, že práve tento sexškandál ju urobil slávnou. 

V máji tohto roka to vyzeralo tak, že najmladšia Kardashianka - Kylie sa svojou staršou sestrou inšpirovala. Na internete sa objavil úryvok, o ktorom mnohí tvrdili, že zachytáva blondínku pri sexe s jej milencom Tygom.

Pred pár dňami sa youtuber menom Ty Bacey priznal, že si to všetko vymyslel, aby ukázal, akú silu má internet a aby mohol sledovať, čo všetko spôsobí takáto informácia.

Zároveň sa ale na internete objavilo erotikou dýchajúce video, ktoré Kylie a Tyga natočili v spolupráci s fotografkou Sashou Samsonovou pre W magazín. Blondínka je na ňom nahá alebo v mokrom bielom tričku, no intímne partie ani bradavky neukázala. Tyga ju však náruživo hladí, a tak zábery až také nevinné nie sú. 

Viac o téme: Kylie JennerKardashiansTygaKeeping Up With The Kardashians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu