Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

George Michael (†53) vyzeral pred smrťou dosť zle: Desil ho každý pohľad do zrkadla!

George Michael Zobraziť galériu (10)
George Michael (Zdroj: SITA)

OXFORDSHIRE - Nedokonalosť sa v šoubiznise príliš nenosí. Zrejme preto mnohé celebrity znášajú starnutie veľmi zle. Pribúdajúce roky a kilogramy dosť trápili aj búrlivaka Georgea Michaela (†53), ktorý v nedeľu odišiel z tohto sveta. Niekdajší fešák bol v poslednom čase dosť pribratý a na svoj vek vyzeral akosi staro. Podľa medializovaných informácií mu v posledných mesiacoch života bol pohľad do zrkadla veľmi nepríjemný a to bol zrejme tiež dôvod, prečo sa skrýval pred svetom.

Ako sme vás na topkách informovali, v nedeľu šokovala celý svet správa o tom, že obľúbený spevák George Michael je mŕtvy. Príčinou smrti 53-ročného umelca bol vraj infarkt. Nehybné telo našiel milenec Fadi Fawaz, ktorému sa naskytol hrozný pohľad.

„Keď počas Vianoc nájdete svojho partnera mrtvého v posteli, tak na to nemôžete nikdy zabudnúť. Nikdy mi neprestaneš chýbať,” vyjadril sa pár hodín na to užialený kaderník. Ten nie je jediný, kto oplakáva smrť hviezdneho speváka.   

Pred jeho rezidenciou sa to v týchto dňoch hemží fanúšikmi, ktorí si prišli uctiť jeho pamiatku. Susedia Georgea Michaela sa netaja tým, že umelec v poslednej dobe nevyzeral dobre. Jeden zo susedov sa pre médiá vyjadril, že keď ho naposledy videl, pôsobil veľmi unavene a akosi pristaro na svoj vek. George chýbal aj na vianočnej omši, ktorej bol každý rok účastný. Naposledy ho ktosi videl, keď z okna domu sledoval vianočný sprievod.  

Podľa tvrdení zdroja z jeho manažmentu sa umelec verejnosti vyhýbal. „George bol vždy veľký perfekcionista. Ale posledné roky celkom stratil sebavedomie. Veď aj fotky, ktoré boli k jeho poslednému albumu Symphonica, boli staré. Nemohol sa tiež pozerať na to, ako priberá. Priam nenávidel jazvy, ktoré mu zostali po nehode z roku 2013,” vyjadril sa pre Daily Mail spomínaný informátor.  

Posledné umelcove fotky, ktoré sa objavili v médiách pochádzajú zo septembra tohto roka. Paparazzi nafotili Georgea v spoločnosti priateľov na večeri. 

Mohlo by vás zaujímať: 15 zásadných nahrávok Georgea Michaela. Poznáte ich všetky? 

V osemdesiatych rokoch bol George Michael takýmto sladkým spevákom.
Zobraziť galériu (10)
V osemdesiatych rokoch bol George Michael takýmto sladkým spevákom.  (Zdroj: youtube.com)

V roku 1993 bol George Michael takýto fešák.
Zobraziť galériu (10)
V roku 1993 bol George Michael takýto fešák.  (Zdroj: SITA)

Takto vyzeral George Michael v septembri tohto roka. Ide o jeho poslednú fotografiu, ktorá sa objavila v médiách.
Zobraziť galériu (10)
Takto vyzeral George Michael v septembri tohto roka. Ide o jeho poslednú fotografiu, ktorá sa objavila v médiách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Mŕtvého Georgea Michaela našiel v dome jeho milenec Fadi Fawaz, s ktorým tvorili pár od roku 2011.
Zobraziť galériu (10)
Mŕtvého Georgea Michaela našiel v dome jeho milenec Fadi Fawaz, s ktorým tvorili pár od roku 2011.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: George Michael
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu