Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ex Jennifer Lopez opäť sám: Stroskotalo mu ďalšie manželstvo!

Exmanžel Jennifer Lopez - Marc Anthony s aktuálnou manželkou Shannon de Lima Zobraziť galériu (5)
Exmanžel Jennifer Lopez - Marc Anthony s aktuálnou manželkou Shannon de Lima (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký spevák a exmanžel Jennifer Lopez Marc Anthony a jeho manželka, venezuelská modelka Shannon de Lima potvrdili, že sa rozišli a momentálne sa rozvádzajú. Spravili tak mesiac po tom, ako o ich údajnom rozchode informovali médiá.

"Po dlhom zvažovaní sme sa rozhodli ukončiť naše dvojročné manželstvo. Chceme vás počas tohto náročného procesu požiadať o súkromie. Viac sa k tejto súkromnej záležitosti nebudeme vyjadrovať," uviedla dvojica v spoločnom vyhlásení. 

Štyridsaťosemročný interpret a o 20 rokov mladšia modelka tvorili pár s prestávkami od roku 2012. V marci 2014 sa zasnúbili a 11. novembra toho istého roka sa aj zosobášili. Svadba sa konala v spevákovom dome v rezorte Casa de Campo v Dominikánskej republike. Dvojica nemá žiadnych spoločných potomkov. 

Marc Anthony, vlastným menom Marco Antonio Muňiz, vydal prvý sólový album Otra Nota v roku 1993. Nasledovalo ďalších desať štúdioviek, pričom tú zatiaľ poslednú s názvom 3.0 uviedol na trh v roku 2013. Do top 10 amerického albumového rebríčka Billboard 200 sa mu podarilo dostať s nahrávkami Marc Anthony (1999), Mended (2002) a spomínanou 3.0. Na konte má napríklad dve ceny Grammy, dve American Music Awards, päť Latin Grammy Awards alebo 23 Billboard Latin Music Awards.

Viac o téme: Marc AnthonySannon de Lima
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu