Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tučného Kardashiana odkopla striptérka: Vyplakáva na nete, je na smiech!

Rob Kardashian a Blac Chyna Zobraziť galériu (9)
Rob Kardashian a Blac Chyna (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Krutá realita alebo naháňanie sledovanosti?! Túto otázku si v súvislosti s tým, čo počas uplynulého víkednu predviedli (ex)snúbenci Rob Kardashian (29) a Blac Chyna (28) asi kladú mnohí. Všetko nasvedčuje tomu, že bývalá striptérka dala novopečenému oteckovi kopačky, zbalila svoje kufre, vyprázdnila chladničky a odišla z ich spoločného hniezdočka. Dôvodom malo byť to, že nositeľ hviezdneho priezviska je lenivý, tučný a žiarlivý. Mladík sa po verejnom ponížení psychicky zrútil a o svoje zúfalstvo sa podelil s celým svetom.

Hoci by mali Rob Kardashian a Blac Chyna prežívať jedno z najkrajších období svojho života, nie je tomu tak. Rodičia mesačnej dcérky Dream sa počas uplynulého víkendu (opäť) rozišli a médiá i sociálne siete zásobujú stále novými a zaujímavejšími vyjadreniami. 

Vyznať sa v tom, kto komu a prečo ublížil, je v prípade tejto dvojice trošku zložité. Ale v skratke... Na instagramovom účte Blac Chyny (kde sa jej nabúral hacker) sa objavili súkromné správy s kamarátkou Treasure, ktorej tvrdila, že dáva Robovi rok na to, aby sa dal do poriadku. „Je lenivý, tučný a neistý,” tvrdila o svojom snúbencovi bývalá striptérka. Zároveň sa v konverzácii s priateľkou zabávala na tom, že ho využije a potom odkopne. Hacker sa mal dvojnásobnej mamičke vyhrážať tiež dôkazmi, že bola Kradashianovi neverná.

Blac Chyna ale svoje slová naplnila. Zbalila sa a spoločne s mesačnou dcérkou Dream a starším synom od Roba odišla. On zverejnil na snapchate video, kde kameroval prázdne izby a zároveň sa s fanúšikmi delil o svoj žiaľ. „Nikdy v živote som sa necítil takýto zlomený. Možno si niekto bude myslieť, že som slaboch, ale keď je reč o rodine, nevadí mi byť otvorený. A Chyna bola moja rodina. Správal som s k nej ako ku kráľovnej, miloval som každý jej centimeter a všetko, čo s ňou bolo spojené. Vzdal som sa kvôli nej všetkého, hádal som sa s vlastnou rodinou. A ja som bol pre ňu len súčasťou akéhosi plánu. Nemôžem uveriť, že mi toto urobila. Zabíja ma to,” znie úryvok zo spovede nešťastného Roba. 

Svoje stanovisko poskytla aj Blac Chyna. „Celý rok som nerobila nič iné, len som pomáhala Robovi! Neurobila som nič iné, než ľúbila ho a pomáhala mu od samého začiatku. Pomohla som mu zhodiť všetky tie po*raté kilá. Ale on nič nerobil a pribral to všetko späť. Obviňoval ma z nevery, vypisoval mi šialené správy, bola som slovne týraná každý druhý deň. Musela som ho prosiť, aby si ostrihal vlasy, aby si dal dole strojček, aby začal viac pracovať. Takéto veci by som predsa dospelému mužovi nemala hovoriť. Nemám už viac čas venovať sa jeho výstupom, mám dve deti, o ktoré sa musím postarať, a seba,” vyjadrila sa v príspevku, ktorý neskôr zmazala, dvojnásobná mamička.  

Kým niektorí fanúšikovia vedú debaty o tom, na koho stranu sa prikláňajú, iní sa na rozchode dvojice zabávajú a myslia si, že toto divadielko je dobré len na zvýšenie sledovanosti ich reality šou.  

Blac Chyna, Rob Kardashian
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: instagram a snapchat)

Blac Chyna, Rob Kardashian
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: instagram a snapchat)

Viac o téme: Blac ChynaRob Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu