Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Deduško Mick Jagger sa nezdá: Dieťa s o 44 rokov mladšou baletkou!

Mick Jagger Zobraziť galériu (5)
Mick Jagger (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglický spevák a hudobník Mick Jagger a jeho partnerka, baletka Melanie Hamrick dali svojmu prvému spoločnému potomkovi meno Deveraux Octavian Basil Jagger. Chlapec, ktorý prišiel na svet 8. decembra v New Yorku, je už ôsmym dieťaťom 73-ročného frontmana kapely The Rolling Stones.

Jeho meno prezradila hudobníkova 32-ročná dcéra Elizabeth, ktorá prostredníctvom služby Instagram zverejnila chlapcovu fotku. Jagger a 29-ročná Hamrick tvoria pár dva roky. Hudobník má predchádzajúcich sedem detí so štyrmi ženami - Marshou Hunt, Biancou Jagger, Jerry Hall a Lucianou Gimenez, pričom však iba druhá menovaná bola aj jeho manželkou. Jagger má už tiež päť vnúčat a jedno pravnúča.

Michael Philip Jagger je jedným z najpopulárnejších a najvplyvnejších spevákov všetkých čias. So spomínanou skupinou The Rolling Stones vydal 26 štúdioviek, pričom tú zatiaľ poslednú s názvom Blue & Lonesome uviedli na trh začiatkom tohto mesiaca. V roku 1989 ich uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. Jagger má na konte aj sólové albumy She's The Boss (1985), Primitive Cool (1987), Wandering Spirit (1993) a Goddess In The Doorway (2001).

Viac o téme: Mick Jagger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu