Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rebríček najvýhodnejších hercov: Tento sa vyplatí najviac!

Chris Evans Zobraziť galériu (4)
Chris Evans (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Chris Evans je podľa magazínu Forbes pre filmárov tou najvýhodnejšou investíciou. Za každý dolár, ktorý mu zaplatili za posledné tri snímky, sa im v priemere vrátilo 135,80 dolára.

Tridsaťpäťročný herec dosiahol prvenstvo v rebríčku už druhý rok po sebe, a to najmä vďaka účinkovaniu vo filmoch z dielne spoločnosti Marvel ako napríklad Captain America: Občianska vojna (2016), kde stvárnil titulného hrdinu. 

Redaktori spomínaného magazínu brali do úvahy posledné tri snímky každého z hercov a herečiek, ktoré mali premiéru pred júnom 2016. Pri tvorbe rebríčka s názvom Best Actor For The Buck In 2016 (v preklade Najlepší herec za dolár v roku 2016, pozn. red) však nezahrnuli animované filmy, snímky, v ktorých dotyční herci stvárnili iba malé úlohy, alebo filmy, ktoré premietali v menej než 2000 kinách. Výpočty založili na údajoch zo svojho rebríčka sto najvplyvnejších celebrít a zdrojov ako je napríklad portál Boxofficemojo.com, ktorý zverejňuje informácie o rozpočtoch a tržbách filmov. 

Seriálová mánia naplno: 7 seriálov, ktoré možno nepoznáte, ale mali by ste!

Druhú priečku obsadil Chris Pratt s návratnosťou 125,40 dolára za každý vyplatený dolár. Za ním nasleduje Scarlett Johansson (88,60 dolára za každý vyplatený dolár), štvrtá je Mila Kunis (49,50 dolára za každý vyplatený dolár), ktorá bola vlani na druhom mieste. Prvú päticu uzatvára Vin Diesel s návratnosťou 32 dolárov za každý vyplatený dolár. Spomínaný zoznam dopĺňajú Jennifer Aniston, Ben Affleck, Robert Downey Jr., Matt Damon a Jennifer Lawrence. Poslední dvaja menovaní sa pritom delia o deviate miesto s návratnosťou 17,70 dolára za každý vyplatený dolár. 

Rebríček Best Actor For The Buck In 2016 magazínu Forbes:

1. Chris Evans - za každý vyplatený dolár návratnosť 135,80 dolára
2. Chris Pratt - za každý vyplatený dolár návratnosť 125,40 dolára
3. Scarlett Johansson - za každý vyplatený dolár návratnosť 88,60 dolára
4. Mila Kunis - za každý vyplatený dolár návratnosť 49,50 dolára
5. Vin Diesel - za každý vyplatený dolár návratnosť 32 dolárov
6. Jennifer Aniston - za každý vyplatený dolár návratnosť 27,80 dolára
7. Ben Affleck - za každý vyplatený dolár návratnosť 20,10 dolára
8. Robert Downey Jr. - za každý vyplatený dolár návratnosť 18,40 dolára
​9. Matt Damon - za každý vyplatený dolár návratnosť 17,70 dolára - Jennifer Lawrence - za každý vyplatený dolár návratnosť 17,70 dolára

Viac o téme: Chris Evans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu