Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Spevák Mika prekvapil: Žije s partnerom, ale chcel by mať dieťa

Spevák Mika Zobraziť galériu (4)
Spevák Mika (Zdroj: instagram.com/mikainstagram)

LONDÝN - Anglický spevák Mika by chcel mať dieťa. Tridsaťtriročný interpret to vyhlásil v talianskej show Stasera Casa Mika, ktorú moderuje.

„Keď robíte to, čo ja, musíte byť trocha sebeckí. Ale áno, chcel by som mať dieťa. Ale v mojom prípade je to trocha komplikovanejšie. Možno by som si ho mohol adoptovať alebo skúsiť iný spôsob. Jediné, na čom v skutočnosti záleží, je láska. Ak má dieťa lásku, má všetko, čo potrebuje," uviedol spevák, ktorý desať rokov tvorí pár s Andreasom Dermanisom.

Mika, vlastným menom Michael Holbrook Penniman Jr., je rodákom z Libanonu, odkiaľ však jeho rodina emigrovala, keď mal rok. Do svojich deviatich rokov žil v Paríži, odkiaľ sa jeho rodina presťahovala do Londýna. Ešte predtým, než sa stal populárnym, ho BBC vo svojej výročnej ankete BBC Sound of označila za hudobného nováčika roka 2007. Kariéru odštartoval singlom Relax, Take It Easy, ktorý sa nachádza na jeho debutovom albume Life In Cartoon Motion (2007). Vďaka nemu získal BRIT Award v kategórii Najlepší britský nováčik. V roku 2009 naň nadviazal druhou štúdiovkou The Boy Who Knew Too Much a v roku 2012 aj nahrávkou The Origin Of Love. Vlani v júni uviedol na trh album No Place in Heaven. Medzi jeho najväčšie hity patria aj skladby ako Big Girl (You Are Beautiful), Grace Kelly, Love Today, Happy Ending, We Are Golden či Popular Song (feat. Ariana Grande).

Viac o téme: AdopciaMika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu