Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalšia radosť herca z Walking Dead: Najprv svadba a teraz...!

Steven Yeun Zobraziť galériu (5)
Steven Yeun (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kórejsko-americký herec Steven Yeun a jeho manželka Joana Pak sa údajne stanú rodičmi. Správu priniesol v utorok americký magazín Us Weekly, ktorému to potvrdil zdroj z okolia dvojice.

Tridsaťdvaročný rodák zo Soulu a Pak, ktorá pracuje ako fotografka, sa zosobášili uplynulú sobotu počas súkromného obradu v Los Angeles. Na svadbe sa zúčastnili rodinní príslušníci a priatelia, medzi ktorými boli aj herci Andrew Lincoln, Norman Reedus, Alanna Masterson či Sarah Wayne Callies. 

Steven Yeun sa preslávil najmä účinkovaním v seriáli Walking Dead (2010), známom aj pod názvom Živí mŕtvi, v ktorom stvárňoval Glenna Rheeho. V roku 2010 sa predstavil v epizódnej úlohe obľúbeného seriálu Teória veľkého tresku (2007). Okrem toho si zahral vo viacerých krátkych a nezávislých filmoch ako napríklad Carpe Millennium (2010), Blowout Sale (2010) či Crash Site (2013). Predstavil sa tiež v snímkach My Name Is Jerry (2009), A Moment of Youth (2011) alebo Východiskový bod (2014) a svoj hlas prepožičal aj do počítačových hier Crysis (2007) a Crysis Warhead (2008). 

Viac o téme: Steven Yeun
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu