Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Módne peklo božskej Hayek: Ej, Salma, ale si sa dogabala!

Salma Hayek Zobraziť galériu (10)
Salma Hayek (Zdroj: SITA)

LONDÝN - V jednoduchosti je krása! Na to ale pozabudla herečka Salma Hayek (50), ktorá nepochybne patrí medzi najpríťažlivejšie ženy filmového plátna. Krásna Mexičanka má výraznú tvár, dokonalé krivky a je ozdobou kažého podujatia, ktorého sa zúčastní. Včera večer však zavítala na premiéru filmu I Am Bolt riadne doobliekaná.

V pondelok večer sa v Londýne konala slávnostná premiéra filmu I Am Bolt, ktorý zachytáva príbeh najrýchlejšieho muža sveta - Usaina Bolta. Na spomínaný počin bola zvedavá aj herečka Salma Hayek. Tá by však za svoj outfit, ktorý na túto príležitosť zvolila, medailu určite nedostala. 

Tmavovláska pózovala prítomným fotografom v čiernych nohaviciach s vysokým pásom a krátkou bundičkou, ktorá jej v oblasti hrudníka príliš nesedela. Pod ňou mala Salma výraznú červenu košeľu s pomerne gýčovo vyyšívaným golierom. Celý outfit zaklincovala čiernou čapicou. 

Kým skupinka ľudí je z výsledku nadšená, väčšina neskrýva svoje sklamanie. Aj podľa nás už Salma predviedla v spoločnosti aj vydarenejšie módne kreácie. Aký je váš názor?

Salma Hayek prišla na premiéru v prekombinovanom outfite.
Zobraziť galériu (10)
Salma Hayek prišla na premiéru v prekombinovanom outfite.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Salma HayekI Am Bolt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu