Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Catherine Zeta-Jones zúri na paparazzov: Veď TOTO je škoda skrývať!

Catherine Zeta-Jones Zobraziť galériu (6)
Catherine Zeta-Jones (Zdroj: Instagram)

MEXIKO - Vyzerá fantasticky! Michael Douglas (72) a jeho polovička Catherine Zeta-Jones (47) si v uplynulých dňoch dopriali oddych v Mexiku. Na pláži im však robili spoločnosť aj všadeprítomní paparazzi, ktorí zvečnili prominentnú dvojicu v plavkách. Krásna tmavovláska sa na instagrame netajila tým, že ju poriadne naštvali. A tak ich predbehla a zverejnila na internete vlastné fotky v bikinách. Pozrite sa, také telo jej môžu závidieť aj mladšie.

Prekvapila! Hoci Catherine Zeta-Jones má na krku 50-tku, jej postavička je stále hodná obdivu. Potvrdzujú to napríklad momentky, ktoré vznikli počas uplnulého týždňa. Tmavovláska je na nich v dvojdielných plavkách a hrdo vystavuje na obdiv svoje krivky. 

Ako prezrádza popis pri záberoch, autorom fotiek, ktoré herečka zverejnila, je jej manžel Michael. Tomu Catherine pózovala pre to, lebo ju nahnevali paparazzi, ktorí na nich striehli.

Pri pohľade na telo dvojnásobnej mamičky sa netreba čudovať, že je do nej Douglas aj po 16 rokoch manželstva bláznivo zamilovaný. Dvojica má za sebou aj náročné chvíle, keď sa skloňovalo slovo rozvod, ale krízu sa im podarilo prekonať.

Catherine Zeta-Jones sa na instagrame pochválila fotkou svojej luxusnej postavičky v bikinách.
Zobraziť galériu (6)
Catherine Zeta-Jones sa na instagrame pochválila fotkou svojej luxusnej postavičky v bikinách.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Catherine Zeta-JonesMichael Douglas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu