Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Detská hviezdička nemá dosť: Kedysi neviniatko, dnes poriadne na divoko!

Bella Thorne sa v priebehu rokov takto zmenila. Zobraziť galériu (12)
Bella Thorne sa v priebehu rokov takto zmenila. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ďalšia?! Keď zaznie meno speváčky Miley Cyrus (23), mnohí si spomenú na jej oplzlé a vulgárne fotky, či správanie. Blondínka sa takýmto spôsobom chcela zbaviť nálepky detská hviezda, ktorú získala účinkovaním na obrazovkách stanice Disney Channel. V poslednej dobe to pôsobí dojmom, akoby sa kontroverzná slečinka upokojila. Má však nástupkyňu. Je ňou 19-ročná Bella Thorne, ktorá pritvrdzuje stále viac. Veď sa pozrite!

Všetko len nie nevinná! Bella Thorne patrí k hviezdičkám, ktoré dospeli príliš rýchlo. Už od útleho detstva účinkovala v reklamách, prvú fotku v časopise mala ako 5 týždňové bábätko. V roku 2003 začala s herectvom, doposiaľ sa najviac zviditeľnila vďaka účinkovaniu na obrazovkách stanice Disney Channel.   

Pred kamerami je Bella stále aktívna. Oveľa viac pozornosti však púta provokatívnym správaním. Vyzývavé outfity, lacné pózy, či priznanie sa k bisexualite sa postarali o to, že krásku už každý vníma inak, než pred rokmi. 

Vybraní fanúšikovia mladej herečky sú však toho názoru, že Bella to už s budovaním imidžu dračice preháňa. Ona si z nich však ťažkú hlavu nerobí. Práve naopak. Po víkendovom udeľovaní cien American Music Awards, kde pretŕčala podprsenku, ukázala na snapchate aj zadok. A jej sestra sa ochotne pridala... 

Bella Thorne ako sladká tínedžerka.
Zobraziť galériu (12)
Bella Thorne ako sladká tínedžerka.  (Zdroj: SITA)

Bella Thorne na udeľovaní hudobných cien pretŕčala podprsenku a vyplazovala jazyk na všetky strany.
Zobraziť galériu (12)
Bella Thorne na udeľovaní hudobných cien pretŕčala podprsenku a vyplazovala jazyk na všetky strany.  (Zdroj: instagram a snapchat)

Bella Thorne a jej sestra Dani rozhodne nepatria medzia hanblivky.
Zobraziť galériu (12)
Bella Thorne a jej sestra Dani rozhodne nepatria medzia hanblivky.  (Zdroj: instagram a snapchat)

Viac o téme: Bella Thorne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu