Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Známa herečka celkom nahá: Zadoček má bééézvadný!

Alicia Silverstone Zobraziť galériu (7)
Alicia Silverstone (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nahá kvôli ovečkám! Nezisková organizácia PETA, zameraná na ochranu zvierat, už neraz vyzliekla známu tvár. Najnovšie pózovala v Evinom rúchu herečka Alicia Silverstone (40). Tá rozhodne nepatrí medzi hanblivky, a tak nemá vôbec problém s tým, že sa bilboard s jej nahým telom bude vynímať v uliciach New Yorku.

Radšej budem nahá, než nosiť vlnu! To momentálne kričí do sveta herečka Alicia Silverstone, známa z viacerých filmov, či klipov kapely Aeorsmith. Okrem toho sa plavovláska venuje starostlivosti o synčeka a je tiež zanietenou vegánkou. 

Alicia tiež patrí medzi celebrity, ktoré podporujú organizáciu PETA. V roku 2007 pre ňu pózovala nahá prvýkrát, v týchto dňoch odhodila šaty opäť. Urobila tak, aby upozornila svet na to, že aj priemysel spracujúci vlnu ubližuje zvieratkám. 

„Ľudia si myslia, že na tom nie je nič zlé. Že tú ovcu len oholia. Ale jedná sa o fabriky, kde sú prístroje pracujúce veľmi rýchlo. Ovečky sú potom často zranené, nožnice ich porežú a utrpia ďalšie iné zranenia,” vyjadrila sa na margo tejto témy krásna herečka.  

Alicia Silverstone sa pred objektívom predviedla v Evinom rúchu.
Zobraziť galériu (7)
Alicia Silverstone sa pred objektívom predviedla v Evinom rúchu.  (Zdroj: instagram/Peta)

Viac o téme: Alicia Silverstone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu