Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Promi mamina šokovala outfitom: Na červenom koberci s holou vagínou!

Chrissy Teigen si obliekla róbu, ktorá odhaľovala jej intímne partie. Zobraziť galériu (15)
Chrissy Teigen si obliekla róbu, ktorá odhaľovala jej intímne partie. (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

LOS ANGELES - Mnohým vyrazila dych! Uplynulý víkend patril slávnostnému odovzdávaniu cien American Music Awards, kde sa to hemžilo sporo odetými kráskami. Nepochybne najodvážnejší outfit mala modelka Chrissy Teigen (30). Tá sa po boku manžela, speváka Johna Legenda (37) predviedla v čiernych šatách s MEGA rozparkom, pod ktorými nemala žiadnu bielizeň. Mamička 7-mesačnej dcérky tak v spoločnosti bez hanby ukázala vyholený rozkrok. Čo poviete, prepískla to?!

Chrissy Teigen už viackrát dokázala svetu, že nemá problém s nahotou. V Evinom rúchu neraz pózovala pred objektívom fotografaeroticky ladené zábery bežne zverejňuje na sociálnych sieťach. Outfity, v ktorých chodí kráska do spoločnosti, bežne viac odhaľujú, než zakrývajú. No aj napriek tomu kreácia, ktorú zvolila mladá mamička na odovzdávanie cien American Music Awards, mnohých šokovala. 

Brunetka si obliekla šaty s rozparkom, ktorý začínal extrémne vysoko. Každý sa mohol na vlastné oči presvedčiť, že Chrissy nechala nohavičky doma. Keď sa však hýbala, prítomným sa naskytol tiež pohľad na jej intímne partie. Fotografi cvakali ostošesť a čo je prekvapivé, jej manželovi vôbec nevadilo, že celý svet vidí to, čo by malo byť určené najmä jeho očiam.   

Najerotickejšie videá z argentínskych reality šou: Naši TV cenzori by toto nepredýchali

Chrissy Teigen sa na fotografov takto spokojne usmievala. Pohľad na jej intímne partie mnohých šokoval.
Zobraziť galériu (15)
Chrissy Teigen sa na fotografov takto spokojne usmievala. Pohľad na jej intímne partie mnohých šokoval.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Chrissy TeigenJohn LegendAmerican Music Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu