Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z tučnej modelky je idol: Pozrite, toto sa nestane hocikomu!

Ashley Graham je krasna žena. Zobraziť galériu (8)
Ashley Graham je krasna žena. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Tromfla aj vychrtliny! Plus size modelka Ashley Graham (28) je čitateľom topiek dobre známa. Hoci jej telo patrí do kategórie XXL, na konte má množstvo úspechov a na spoločenských podujatiach neraz zatieni svoje štíhlejšie kolegyne. Tým vypálila rybník aj teraz, keď z nej výrobca bábik Barbie urobil vzor.

Barbie je už dlhé roky akýmsi idolom pre malé dievčatká. Mnohé z nich aj v dospelosti túžia po dlhých blond vlasoch, modrých očiach, bujných prsiach a vysokej štíhlej postavičke. A viacerí chlapi vôbec neprotestujú, keď majú po svojom boku takúto "bárbinu".  

V poslednej dobe však výrobca stavil na rôznorodosť. Kto chce, môže si kúpiť tmavovlásu, nižšiu, oblejšiu, či dokonca černošskú Barbie. Na trhu sú tiež bábiky, ktoré vyzerajú ako celebrity. Svoju plastovú podobu má napríklad modelka Heidi Klum, speváčky Katy Perry, Lady Gaga a Britney Spears, či Marilyn Monroe alebo vojvodkyňa Kate a princ William. 

Súčasťou Barbie sveta sa najnovšie stala aj plus size modelka Ashley Graham. Tá žne jeden úspech za druhým aj napriek tomu, že jej postava nie je vôbec ideálna. V pondelok večer si prevzala cenu Woman Of The Year, ktorú jej udelil magazín Glamour. „Nepomyslela som si, že sa mi dostane takejto pocty len preto, že som sama sebou a stojím si za tým, v čo verím. Nikdy nepodceňujte svoju silu a neberte "nie" ako odpoveď,” uviedla na margo toho kyprá kráska, ktorá sa stáva vzorom pre mnohé ženy. 

Ashley Graham so svojou bábikou Barbie.
Zobraziť galériu (8)
Ashley Graham so svojou bábikou Barbie.  (Zdroj: Instagram)

Na trhu je už Barbie s podobizňou plus size modelky Ashley Graham.
Zobraziť galériu (8)
Na trhu je už Barbie s podobizňou plus size modelky Ashley Graham.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ashley Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu