Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Poriadny trapas najsexi muža sveta: Pot z neho tiekol na všetky strany!

Dwayne Zobraziť galériu (7)
Dwayne (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Aj on je len človek! Keď sa Dwayne "The Rock" Johnson (44) usmeje a ukáže svoje svaly, tep sa zrýchli nejednej žene. Zrejme aj preto ho magazín People zvolil za najsexi muža sveta. A hoci na titulke spomínaného časopisu vyzerá herec fantasticky, ani on sa niekedy nevyhne trapasom. Jeden sa mu prihodil na pondelkovej premiére rozprávky Moana. Pozrite, čo sa svalcovi prihodilo!

Už pri pohľade na Dwayne Johnsona musí byť každému jasné, že v posilňovni nechá litre potu. Fešný herec sa však zapotil aj na premiére rozprávky Moana, v ktorej prepožičal svoj hlas mocnému polobohovi. Na slávnostné premietanie prišiel The Rock nahodený v obleku, pod ktorým mal šedú košeľu. Jej farba a materiál sa postarali o to, že si svalovec vyrobil trapas. Od potu ju mal totiž celú fľakatú. 

Ani tento prešľap však hercovi neubral na šarme. Že ho má na rozdávanie potvrdzuje aj novembrová titulka magazínu People. Ten totiž zvolil The Rock-a za najsexi muža sveta. „Zapamätajte si, sexi nie je niečo, o čo sa pokúšate. Sexi sa stane človek prirodzene, keď sa cíti so sebou spokojný,” povedal k tomu fešný svalovec. 

Dwayne Johnson sa na premiére rozprávky poriadne zapotil.
Zobraziť galériu (7)
Dwayne Johnson sa na premiére rozprávky poriadne zapotil.  (Zdroj: profimedia.sk)

The Rock bol magazínom People zvolený za najsexi muža sveta.
Zobraziť galériu (7)
The Rock bol magazínom People zvolený za najsexi muža sveta.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Dwayne JohnsonThe Rock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu