Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezdny párik to prehnal s botoxom: Júúúj, veď vyzerajú ako Barbie a Ken!

Nicole Kidman a Keith Urban Zobraziť galériu (6)
Nicole Kidman a Keith Urban (Zdroj: SITA)

NASHVILLE - Utiekli z múzea voskových figurín?! Nie je žiadnym tajomstvom, že herečka Nicole Kidman (49) si v snahe zachovať mladistvý vzhľad pomáha botoxom. Ako vidno, na tieto skrášľovacie procedúry nalákala aj svojho manžela, speváka Keitha Urbana (49). Nedávno zavítali ruka v ruke do spoločnosti a s vyžehlenými, lesknúcimi sa tvárami vyzerali ako bábiky.

Počas uplynulého týždňa sa konal 50. ročník odovzdávanie cien Country Music Awards, kde nemohol chýbať ani spevák Keith Urban. Spoločnosť mu, samozrejme, robila jeho šarmantná žena Nicole Kidman. 

Známa herečka si pri tej príležitosti obliekla róbu ružovej farby, v ktorej jej to ozaj svedčalo. Na jednotku bol tiež účes. Do očí však bila blondínkina prehnane vyhladená tvár. Vyzerá to ale tak, že v botoxových injekciách našiel záľubu aj jej muž. 

Keď totiž hviezdny párik pózoval na červenom koberci, ich úsmevy pôsobili zvláštne. Čudné je že majú obaja pred 50-tkou a na tvári ani vrásku. „Je pekné, že sa o seba staráte. Netreba však zabudnúť, že menej je niekedy viac,” znie jedna z mnohých reakcí fanúšikov pod fotkou, ktorú herečka zverejnila na sociálnych sieťach.  

Keith Urban a Nicole Kidman vyzerajú už ako Barbie a Ken.
Zobraziť galériu (6)
Keith Urban a Nicole Kidman vyzerajú už ako Barbie a Ken.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Nicole KidmanKeith Urban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu