Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mariah Carey opäť sama: Rozchod s boháčom!

Mariah Carey Zobraziť galériu (6)
Mariah Carey (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Mariah Carey a jej snúbenec, austrálsky miliardár, James Packer sa rozišli. Ako uviedol interpretkin zástupca pre reláciu Entertainment Tonight, dvojica sa nevidela od septembrovej hádky počas dovolenky v Grécku. “Snažia sa túto situáciu vyriešiť. Práve teraz nevedia, či zostanú spolu,“ povedal. Zároveň dodal, že obaja sa k tomu vyjadria v stanovisku, hneď ako sa dohodnú, čo bude ďalej.

Podľa nemenovaných zdrojov viacerých bulvárnych portálov malo byť za rozchodom prílišné míňanie peňazí a údajné podvádzanie zo speváčkinej strany, to však zástupca Carey poprel. Ďalšie anonymy blízke interpretke sa zase pre magazíny People a Us Weekly uviedli, že s miliardárom zrušila zásnuby pre jeho správanie a tiež preto, že s ňou bol málo. “Toto jednoducho nie je pravda,“ poprel tvrdenia Packerov zástupca. 

Štyridsaťšesťročná Carey a o tri roky starší Packer začali randiť vlani v lete. Po ôsmich mesiacoch randenia sa v januári zasnúbili. Speváčka bola v rokoch 1993 až 1997 manželkou Tommyho Mottolu a následne sa v roku 2008 vydala za Nicka Cannona. Tomu porodila v apríli 2011 dvojčatá, ktorým dali mená Monroe a Moroccan Scott. Cannon v decembri 2014 podal žiadosť o rozvod. Packer bol tiež dvakrát ženatý. 

Mariah Carey pôsobí na hudobnej scéne od konca 80. rokov minulého storočia. Debutový eponymný album vydala v roku 1990. V máji 2014 uviedla na trh štrnástu štúdiovku Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse. Na celom svete predala viac ako 200 miliónov kópií albumov. Získala 32 Billboard Music Awards, desať American Music Awards či päť cien Grammy. Zahrala si napríklad v snímkach Stať sa hviezdou (2001), Tennessee (2008), Precious (2009) či Komorník (2013). V roku 2002 sa tiež predstavila v jednej epizóde seriálu Ally McBealová (1997 - 2002) a tento rok zase v jednej časti projektu Empire (2015). Od augusta 2015 má hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy. 

Viac o téme: Mariah CareyJames Packer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu