Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Božská Salma Hayek sa prsila na titulke: Vnady jej držala pokope len nitka!

Salma Hayek Zobraziť galériu (7)
Salma Hayek (Zdroj: Instagram)

MEXICO - Tá je ale sexi! Pohľad na herečku Salmu Hayek (50) určite poteší nejedného chlapa. Zmyselná tmavovláska má totiž sexepílu na rozdávanie a nebojí sa čo-to odhaliť zo svojho tela. Dôkazom sú napríklad fotografie, ktoré vznikli pre aktuálne vydanie magazínu GQ México. Na nich pózuje zmyselná umelkyňa v rajcovnej spodnej bielizni a mnohí chlapi pri listovaní časopisu zrejme zabudnú dýchať.

Stále rovnako zmyselná! Salma Hayek oslávila začiatkom septembra 50. narodeniny, no pribúdajúce roky jej na sexepíle vôbec neubrali. Krásna Mexičanka to potvrdzuje vždy, keď sa ukáže v spoločnosti.

Mimochodom, Salma je na svoju rodnú krajinu veľmi hrdá. A na šarmantnú herečku je pyšné hádam celé Mexiko. Málokoho preto prekvapí, že práve táto kráska zdobí titulku aktuálného vydania magazínu GQ México, ktorý oslavuje svoje 10. výročie.  

Pred objektívom fotografa Nico Bustosa pózovala Hayek v rajcovnej podprsenke. Bradavky zakryla čipka, no tento záber i tak pošteklí fantáziu nejedného chlapa. A je dosť pravdepodobné, že iskru a šarm krásnej Salmy ocenia aj mnohé ženy. 

Salma Hayek je na titulke magazínu GQ brutálne sexi. Bujné vnady jej drží pokope len hrubšia nitka.
Zobraziť galériu (7)
Salma Hayek je na titulke magazínu GQ brutálne sexi. Bujné vnady jej drží pokope len hrubšia nitka.  (Zdroj: Nico Bustos/ GQ México)

Viac o téme: Salma Hayek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu