Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Latex a vyvalené prsia: Známa speváčka na halloweenskej párty pre deti!

Mariah Carey sa prezliekla za sexi čerticu. Zobraziť galériu (7)
Mariah Carey sa prezliekla za sexi čerticu. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Deti budú mať nočné mory, oteckovia erotické sny! Mariah Carey (46) sa aktuálne pýši statusom zasnúbenej ženy a vďaka vzťahu s pracháčom Jamesom Packerom (49) rozdáva úsmevy na všetky strany. S exmanželom Nickom Cannonom (36) sa ale dodnes stretáva. Dôvodom sú ich 5-ročné dvojičky, s ktorými sa nedávno vybrali na halloweensku párty. Pozrite sa, známa speváčka to s výberom kostýmu dosť prepískla!

Stále verná svojmu imidžu! Hoci speváčka Mariah Carey už nepatrí medzi najmladšie interpertky, chuť dráždiť a provokovať opačné pohlavie má rovnako veľkú ako zamladi. Na internete bežne zverejňuje fotky, na ktorých je nahá, po pódiu pobehuje v outfitoch s odhalenými stehnami a vnadami. 

Do kategórie vyzývavých možno zaradiť aj kreáciu, v ktorej sa blondínka v týchto dňoch vybrala na halloweensku párty. Na latexovom kostýme sexi čertice by nebolo nič zlé, keď však vezmeme do úvahy, že Mariah išla takto oblečená na detský žúr...

Za zmienku stojí, že Carey sa zabávala v spoločnosti svojho exmanžela Nicka Cannona. Ten sa spoločne so synom Moroccanom prezliekol za postavičky z videohry Super Mario. Dcérka Monroe bola za princeznú.    

Mariah Carey sa detskú párty obliekla za sexi čerticu. Oteckovia museli mať určite radosť.
Zobraziť galériu (7)
Mariah Carey sa detskú párty obliekla za sexi čerticu. Oteckovia museli mať určite radosť.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Mariah CareyHalloweenNick Cannon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu