Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezdny Mel Gibson šokuje vzhľadom: Ale zo syna mu vyrástol poriadny fešák!

Takto vyzeral Mel Gibson kedysi. Zobraziť galériu (8)
Takto vyzeral Mel Gibson kedysi. (Zdroj: Profimedia)

BEVERLY HILLS - Žiletky nevidel pekne dlho! Toto si pri pohľade na Mela Gibsona (60) pomyslia zrejme mnohí. Známy herec už dávnejšie zapustil hustú bradu, vďaka ktorej pôsobí pomerne zanedbaným dojmom. Strnisko na tvári si však pestuje aj umelcov syn Milo (25), z ktorého vyrástol pohľadný muž. Začiatkom týždňa sa obaja ukázali v spoločnosti a pochválili sa očarujúcimi partnerkami.

V pondelok večer sa konalo slávnostné premietanie vojnovej drámy s názvom Hacksaw Ridge, ktorej réžisérom je slávny Mel Gibson. Film je inšpirovaný skutočným príbehom armádného zdravotníka, ktorý odmieta vziať do rúk zbraň a bez jediného výstrelu zachráni v bitke 75 vojakov. Na filmovom festivale v Benátkach, ktorý sa konal v septembri, si počin vyslúžil až 10-minútový standing ovation.   

Rovnako nadšení boli aj hostia pondelkovej premiéry. Tej sa pochopiteľne zúčastnil aj samotný Gibson, ktorý sa zhostil úlohy režiséra po 10 rokoch. A pri pohľade na neho majú viacerí pocit, že rovnako dlhú dobu si neoholil svoju tvár. Po boku o 35 rokov mladšej partnerky tak Gibson vyzerá nie ako jej otec, ale skôr dedko. Za zmienku ale rozhodne stojí, že sympatická tmavovláska Rosalind nosí pod srdcom hercovo už deviate dieťa.    

Mimochodom, v spomínanej dráme si jedného z vojakov zahral aj Melov syn Milo. „Nenútim svoje deti do toho, aby boli hercami. Ale viete, ak je to niečo, čo sami chcú robiť, tak ich podporím,” uviedol na margo toho Gibson. A my dodávame, že Milo zdedil po slávnom otcovi nielen herecký talent, ale aj obrovskú charizmu. Dámy, čo vy na to?!

Mel Gibson už vzhľadom príliš neohúri. Vďaka hustej šedivej brade pôsobí zanedbaným dojmom.
Zobraziť galériu (8)
Mel Gibson už vzhľadom príliš neohúri. Vďaka hustej šedivej brade pôsobí zanedbaným dojmom.  (Zdroj: SITA)

Očarujúca Rosalind Ross sa na premiére pochválila rastúcim bruškom. Zarastený Mel Gibson vyzerá ako jej dedko.
Zobraziť galériu (8)
Očarujúca Rosalind Ross sa na premiére pochválila rastúcim bruškom. Zarastený Mel Gibson vyzerá ako jej dedko.  (Zdroj: profimedia.sk)

Na červenom koberci nechýbal ani hercov syn Milo, ktorý si vo vojnovej dráme tiež zahral. Spoločnosť mu na premiére robila sympatická priateľka Lindsay.
Zobraziť galériu (8)
Na červenom koberci nechýbal ani hercov syn Milo, ktorý si vo vojnovej dráme tiež zahral. Spoločnosť mu na premiére robila sympatická priateľka Lindsay.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Mel GibsonRosalind RossMilo Gibson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu