Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Janet Jackson prvýkrát na verejnosti ako tehotná: Je z nej moslimka!

Janet Jackson s manželom Wissamom Zobraziť galériu (5)
Janet Jackson s manželom Wissamom

LONDÝN - Janet Jackson v päťdesiatke čaká svoje prvé dieťa. A po prvý raz od potvrdenia informácie o tehotenstve ju teraz nafotili v Londýne. Jej bruško však zostalo pred zvedavými očami skryté. Speváčka si totiž obliekla outfit, ktorý ju zakrýval od hlavy až po päty. Podľa zahraničných médií to súvisí s tým, že po svadbe mala konvertovať na islam.

Janet Jackson je momentálne asi najšťastnejšia vo svojom živote. Po svojom boku má milovaného muža a zároveň očakáva úplne prvého potomka. Prvý raz od potvrdenia šťastnej správy boli manželia pred pár dňami videní v Londýne. 

Speváčka sa objavila na verejnosti kompletne zahalená a jej outfit pripomínal islamský odev. Podľa anglického Mirroru sa predpokladá, že sa stala moslimkou po svadbe s katarským milionárom Wissamom al Mannom. 

Dvojica sa prechádzala po anglickej metropole držiac sa za ruky a skutočne si užívala vzájomné chvíle. Janet a Wissam si poobzerali aj detské oblečenie v butiku, ktorý mali po ceste, a skočili si na obed do reštaurácie so zdravým jedlom. 

Wissam al Manna a Janet Jackson sa prechádzali po Londýne.
Zobraziť galériu (5)
Wissam al Manna a Janet Jackson sa prechádzali po Londýne.

Viac o téme: Janet Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu