Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Americká kapela využila slávu pestrofarebných príšeriek: Nový videoklip dostane i vás!

Maroon 5 Zobraziť galériu (5)
Maroon 5 (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká pop-rocková kapela Maroon 5 zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip k singlu Don't Wanna Know. V novinke o tom, čo človek prežíva po rozchode, sa členovia formácie predstavili preoblečení za pestrofarebné príšerky, pričom ich prenasledujú fanúšikovia s mobilmi a “chytajú ich“ ako v aplikácii Pokémon Go.

Okrem nich sa vo videu ukázali aj herci Ed Helms a Vince Vaughn či komička Sarah Silverman, ktorá stvárnila bývalú priateľku frontmana skupiny Adama Levinea. O réžiu klipu sa postaral David Dobkin, ktorý stojí napríklad aj za divácky najúspešnejším videoklipom Maroon 5, a to ku skladbe Sugar.

Kapela na singli spolupracovala s rapperom Kendrickom Lamarom, ktorý na nej hosťuje. Formácia s hudobníkom pritom spolupracovala po prvý raz. Ako producent sa pod ňu podpísal Benny Blanco. 

Maroon 5 vznikli v roku 1994, pričom pôvodne sa volali Kara's Flowers. Pod týmto názvom vydali v roku 1997 album The Fourth World. Ako Maroon 5 debutovali spomínanou štúdiovkou Songs About Jane. Po nej nasledovali počiny It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010), Overexposed (2012) a V (2014), pričom všetkých päť sa dostalo do prvej desiatky britského i amerického albumového rebríčka. Skupina získala okrem iného tri ceny Grammy. 

Videoklip je dostupný tu.

Viac o téme: Maroon 5Don't Wanna Know
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu