Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pikantný trapas hviezdnej Nicole Kidman: Jáááj, ONÚ schovala len tak-tak!

Nicole Kidman potrápil vysoký rázporok aj londýnsky vietor. Zobraziť galériu (7)
Nicole Kidman potrápil vysoký rázporok aj londýnsky vietor. (Zdroj: profimedia.sk a SITA)

LONDÝN - Chýbali milimetre! Šoubiznisova stálica Nicole Kidman (49) sa cíti na červenom koberci ako ryba vo vode. Blesky fotoaparátov si vždy maximálne užíva a hádže úsmevy na všetky strany. Inak tomu nebolo ani na stredajšej premiére filmu Lion, kde herečka mala čo robiť, aby sa vyhla nepríjemnému trapasu.

Provokatívne róby vedia byť často zradné. Potom sa stáva, že ich nositeľky nechtiac ukážu i to, čo malo zostať skryté. Pikantné odhalenie hrozilo v stredu večer aj herečke Nicole Kidman. Tá zavítala na londýnsku premiéru filmu Lion v čiernych šatách s rázporkom. 

Rafinovane strihaná sukňa odhaľovala nohy známej umelkyne. Keď však zafúkal vietor, látka sa posunula tak, že Nicole prítomným takmer ukázala svoj rozkrok. Nástrahy počasia a róby ale napokon zvládla s úsmevom na tvári. 

Bodaj by sa Kidman neusmievala, keď reakcie na film Lion sú zatiaľ pozitívne. Viacerí sa dokonca zhodujú, že by mohla získať aj Oscara. Herečka v počine stvárňuje ženu, ktorá si adoptovala 5-ročného chlapčeka z Indie. Ten náhodou nastúpil na vlak do Kalkaty a domov sa, pochopiteľne, nevedel vrátiť. Ako dospelý muž sa rozhodne svoju biologickú rodinu vyhľadať. 

Ústrednú postavu stvárnil herec Dev Patel, ktorého si môžete pamätať z filmu Milonár z chatrče. Ten v rozhovoroch nešetril chválami na adresu skúsenejšej kolegyne. „Bolo pre mňa cťou stáť pred kamerami spoločne s Nicole,” poznamenal sympatický 26-ročný umelec.   

Kidman so stvárnením tejto úlohy mala skúsenosti. Ona sama si totiž v minulosti s Tomom Cruisom adoptovala dve ratolesti. „Rola chlapcovej matky ma priťahovala od prvej chvíle. Usilovala som sa o to, aby bol každý jeden moment dôveryhodný a plný emócií,” povedala v rozhovore herečka. Nechajme sa prekvapiť, či bude jej snaha ocenená aj nejakou soškou.

Nicole Kidman mala čo robiť, aby sa vyhla pikantnému trapasu.
Zobraziť galériu (7)
Nicole Kidman mala čo robiť, aby sa vyhla pikantnému trapasu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Nicole Kidman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu