Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Okázalý Robbie Williams: Vyzerá ako ruský zbohatlík!

Robbie Williams Zobraziť galériu (6)
Robbie Williams (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglický spevák Robbie Williams zverejnil prostredníctvom sociálnej siete Facebook videoklip ku skladbe Party Like A Russian. Štyridsaťdvaročný interpret sa v novinke prestavil ako oligarcha vo svojom honosnom sídle, pričom ho obsluhujú baletky a zabávajú kráľovné krásy.

Pieseň je prvým singlom z hudobníkovej pripravovanej jedenástej sólovej štúdiovky Heavy Entertainment Show a možno v nej počuť prvky z klasickej skladby Tanec rytierov z baletu Rómeo a Júlia od ruského skladateľa Sergeja Prokofieva. Bývalý člen skupiny Take That spomínaný album uvedie na trh 4. novembra, pričom bude obsahovať jedenásť skladieb v základnej verzii, na deluxe edícii bude ďalších päť piesní a tiež tri videá. Druhý singel z nahrávky s názvom Love My Life plánuje spevák zverejniť 21. októbra.

Robert Peter Williams sa preslávil ako člen spomínanej skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Dosiaľ vydal desať sólových štúdiových albumov, pričom zatiaľ naposledy ponúkol kompiláciu Under The Radar Volume 1 (2014). K jeho hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's The One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou vydal album Progress (2010), no po následnom turné skupinu opäť opustil. 

Viac o téme: Robbie Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu