Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Uniknuté zábery! Erotika v kuchárskej šou: Nevidiaca Češka ukázala prsia, kolegyňa ich omakala!

Nevidiaca Žaneta bez rozpakov ukázala ostatným súťažiacim prsia. Zobraziť galériu (9)
Nevidiaca Žaneta bez rozpakov ukázala ostatným súťažiacim prsia.

PRAHA - Tak toto sa riadne zvrhlo! Obľúbená kuchárska šou Prostřeno je niekedy plná prekvapení. Aktuálne tam napríklad účinkuje zrakovo postihnutá Žaneta. Tá si ale z hendikepu nič nerobí a je to doslova taká veľká voda. To dokázala aj pri jazde autom, keď si bez ostychu pred ostatnými vyzliekla tričko. Ukázala svoje prsia a ešte si ich nechala aj ohmatať.

V pondelkovom Prostřeno sa predstavila zrakovo postihnutá Žaneta. Tá sa ukázala svojim súperom ako veľmi bezprostredná osoba, ktorá po vulgarizmy nejde ďaleko, keď sa jej nedarí. 

Podľa zistení portálu Extra.cz však toho extravagantná ružovláska predviedla oveľa viac. Spomínaný web totiž priniesol zábery, ktoré údajne nebudú ani odvysielané. A niet sa čo čudovať, veď ide o rodinnú reláciu o varení a nie erotickú šou. 

Žaneta totiž pri ceste k jednému zo svojich súperov predviedla svoj neskrotný temperament a to, že sa vôbec nehanbí. Bez ostychu si zvliekla tričko a ostatným súťažiacim ukázala svoje prednosti. A to nebolo všetko! Dokonca si ich nechala aj ohmatať. Jej súperka Michaela totiž zjavne tiež nemá s ničím problém a chytila Žanetu rovno za bradvku. No Sodoma – Gomora! 

Odvážna Žaneta ukázala pri nakrúcaní prsia.
Zobraziť galériu (9)
Odvážna Žaneta ukázala pri nakrúcaní prsia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu