Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Silikónová blondína ako náhrada za Angelinu: Brad, no to snáď nie!

Brad Pitt Zobraziť galériu (6)
Brad Pitt (Zdroj: SITA)

MIAMI - To by musel byť aký zúfalý! Rozvodu Angeliny Jolie (41) a Brada Pitta (52) sa v médiách venuje kopec pozornosti. Vedomá si je toho aj bezvýznamná hviezdička - Angelique Frenchy Morgan (40), ktorá je kvôli 5 sekundám slávy ochotná spraviť čokoľvek. Nasúkala sa preto do úsporného outfitu a okázalo sa núka známemu hercovi. Povedzme si úprimne, ten by bol blázon, keby jej ponuku prijal.

Brad Pitt patril od nepamäti k najžiadanejším mužom Hollywoodu. Keď si ho ulovila Angelina Jolie, mnohí si mysleli, že to už bude navždy. V uplynulých dňoch však umelkyňa šokovala celý svet, keď podala žiadosť o rozvod. A zaskočila samotného Brada. 

V médiách sa objavujú stále nové informácie, podľa ktorých chce herec krachujúce manželstvo zachrániť. Angelina si však údajne zablokovala jeho číslo a robí všetko preto, aby bolo šesť ratolestí zverených do jej výchovy. 

Jolie a Pitt ešte nie sú rozvedení a fešný herec má už minimálne jednu nápadníčku. Je ňou Angelique Morgan, známa ako Frenchy. Tá sa zviditeľnila účinkovaním v britskej verzii šou Big Brother. Oveľa viac pozornosti však na seba strhla otŕčaním silikónov a pretŕčaním sa v úsporných minibiknách. 

Tie si obliekla aj teraz, keď prizvaným fotografom pózovala v tričku s nápisom Marry Me Brad? (Vezmeš si ma, Brad?). Či myslela svoju ponuku vážne, nevedno. Isté však je, že Pitt by o ňu ani bicykel neoprel...

Frenchy sa takto núka Bradovi Pittovi.
Zobraziť galériu (6)
Frenchy sa takto núka Bradovi Pittovi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Angelina JolieBrad PittAngelique Frenchy Morgan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu