Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Brad o Angeline: Je šialená a má vymytý mozog!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (5)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Aké sú šance na záchranu? Brad Pitt (52) a Angelina Jollie (41) sa aktuálne verejnosti vyhýbajú a svoj rozvod nekomentujú. Pre médiá sa však ochotne vyjadrujú ich zamestnanci, či priatelia. Tí najnovšie prišli s tvrdením, že herec svoju ženu stále miluje. A vraj tiež naznačil, kto podľa neho stojí za rozpadom ich vzťahu.

Nevie im prísť na meno! Médiá sú plné správ o rozvode Angeliny Jolie a Brada Pitta. Špekulovalo sa o nevere - fešáčik mal mať aféru s kolegyňou Marion Cotillard, ktorá je dokonca tehotná. Hovorilo sa ale tiež o tom, že Brad kombinuje marihuanu s chľastom a prejavuje sa u neho agresívne správanie. Priatelia známeho umelca však tvrdia, že za rozpadom jedného z najkrajších párov Hollywoodu sú dve konkrétne ženy, s ktorými sa brunetka schádzala.

Reč je o Arminke Helic a Chloe Dalton, ktoré vraj Angeline do všetkého "kecajú" a ochotne jej radia s pracovnými záležitosťami, ale ovplyvňujú aj jej rodinu a súkromie. „Tie dve čarodejnice jej vymyli mozog,” vyjadril sa vraj pred priateľmi Brad, ktorý mal spomínané dámy už dlhšie v zuboch.  

Ak by sa Jolie vzdala svojich dvoch poradkýň, Brad by bol ochotný zapracovať na záchrane manželstva. „Je šialená, ale ja ju milujem,” povedal na margo svojej ženy herec, ktorý bol dokonca ochotný navštevovať manželskú poradňu. 

Angelina je ale zatiaľ neoblomná. Skôr, než podala žiadosť o rozvod, prenajala si dom v Malibu, ktorý pripomína nedobytnú pevnosť. V ňom sa momentálne spoločne s deťmi zdržiava a jeho múry opúšťa zatiaľ iba personál. 

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu