Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pestúnka prehovorila, čo sa dialo v dome Jolie a Pitta: Bože môj!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Poriadna divočina! V súvislosti s rozvodom Angeliny Jolie (41) a Brada Pitta (52) sa vynárajú stále nové a šokujúce správy. Ústa si otvorila aj jedna z pestúnok, ktorá sa starala o deti hviezdnej dvojice. Ako v rozhovore pre magazín In Touch prezradila, hádky a bitky boli u nich na dennom poriadku. A občas "lietali" aj nože!

Najšokujúcejšou udalosťou uplynulého týždňa je nepochybne rozvod Angeliny Jolie a Brada Pitta. Spočiatku sa špekulovalo, že dôvodom má byť hercova nevera. Hovorilo sa však aj o tom, že idol mnohých žien kombinuje marihuanu s alkoholom, čo zvyšuje jeho agresivitu. Klincom do rakvy hollywoodského manželstva mal byť incident spred niekoľkých dní, keď vraj Brad fyzicky napadol najstaršieho syna Maddoxa. Herca kvôli tomu dokonca preveruje FBI. 

V súvislosti s tým, sa pre The Sun vyjadrili zamestnanci hollywoodskeho páru. „Brad sa bojí toho, že príde o deti kvôli niečomu, čo nespravil a vďaka čomu vyznieva ako zlý otec. On má však ďaleko od zlého otca,” poznamenal jeden z tých, ktorí sa stavajú na Pittovu stranu. 

Pre média sa vyjadrila aj bývalá pestúnka prominentných ratolestí. A tá si servítku pred ústa nedávala. „Nad svojími deťmi nemajú žiadnu kontrolu,” povedala pre In Touch pani, ktorá sa domnieva, že Angelina venuje až príliš veľa času a energie charitatívnym záležitostiam a humanitárnej práci pre OSN. 

Bývalá zamestnankyňa netajila, že deti Jolie a Pitta nemajú žiadnu disciplínu. Neustále sa hádajú, bijú a neslušne si nadávajú. Najstarši Maddox vraj už ako deväťročný popíjal víno a vozil sa autom po zahráde. Do školy potomkovia hviezdnej dvojice nechodia, majú doma vlastného učiteľa. Je dokonca celkom bežné, že deti pobehujú po dome s nožom v ruke. Angelina v rozhovoroch viackrát priznala, že Maddox je fascinovaný zbraňami a dýkami. Nuž, ešte šťastie, že v prominentnej rodine nedošlo k žiadnej krvavej tragédii.   

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu