Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bradova údajná milenka Marion Cotillard: Potvrdila tehotenstvo!

Marion Cotillard Zobraziť galériu (6)
Marion Cotillard (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES/PARÍŽ - Francúzska herečka Marion Cotillard čaká s dlhoročným partnerom Guillaumeom Canetom druhého spoločného potomka. Rodáčka z Paríža to oznámila v príspevku, ktorým reagovala na dohady, že stojí za rozvodom Brada Pitta a Angeliny Jolie.

"V prvom rade, pred mnohými rokmi som stretla muža môjho života, otca nášho syna a bábätka, ktoré spolu čakáme. Je mojou láskou, najlepším priateľom a jediným, koho potrebujem," napísala prostredníctvom služby Instagram.

 

 

This is going to be my first and only reaction to the whirlwind news that broke 24 hours ago and that I was swept up into. I am not used to commenting on things like this nor taking them seriously but as this situation is spiraling and affecting people I love, I have to speak up. Firstly, many years ago, I met the man of my life, father of our son and of the baby we are expecting. He is my love, my best friend, the only one that I need. Secondly to those who have indicated that I am devastated, I am very well thank you. This crafted conversation isn't distressing. And to all the media and the haters who are quick to pass judgment, I sincerely wish you a swift recovery. Finally, I do very much wish that Angelina and Brad, both whom I deeply respect, will find peace in this very tumultuous moment. With all my love Marion Ceci sera la première et seule réaction que j'aurai concernant la déferlante inouïe qui à commencé il y a de ça 24 heures et à laquelle je suis mêlée malgré moi. Je n'ai pas pour habitude de commenter ni de prendre au sérieux le tas d'absurdités déversées à mon sujet mais la situation prenant une telle tournure et affectant des gens que j'aime, je me dois de m'exprimer. Pour commencer, j'ai rencontré il y a quelques années l'homme de ma vie , le père de notre fils et du bébé que nous attendons aujourd'hui. Il est mon amour, mon meilleur ami et le seul homme dont j'ai besoin. Ensuite, à ceux qui me prétendent dévastée, je vais très bien merci. Ce genre d'inventions aberrantes ne m'affecte en aucun cas. Et pour finir, à la "presse", à tous les haters, trolls et consorts qui ont le jugement si rapide je vous souhaite sincèrement... un prompt rétablissement. Ceci dit et un peu plus sérieusement, je souhaite à Angelina et Brad, deux personnes pour qui j'ai un profond respect, de trouver la paix dans ce moment tumultueux. Avec tout mon amour. Marion

Fotka uverejnená používateľom @marioncotillard,

 

Cotillardová sa súčasne dôrazne ohradila proti tvrdeniam, že práve ona spôsobila rozpad manželstva Angeliny Jolie a Brada Pitta. Súčasne vyjadrila nádej, že Jolie a Pitt nájdu v ťažkom období svojho života pokoj. Médiám a hejterom, "ktorí tak ľahko vynášajú súdy, odkázala, že im želá "skoré uzdravenie".

Koncom novembra sa v kinách objaví film Allied od režiséra Roberta Zemeckisa, v ktorom v hlavných úlohách hrajú Pitt i Cotillard. Tento film svojou zápletkou pripomína snímku Pán a pani Smithovci, pri ktorého nakrúcaní v roku 2004 sa Pitt zoznámil s Jolie. Dnes prechádzajú škandalóznym rozvodom a už aj v Londýne v Dome voskových figurín Madame Tussauds oddelili figuríny Brada a Angeliny, ktoré doteraz stáli spolu.

 

Štyridsaťročná Cotillard a o dva roky starší herec a režisér tvoria pár od roku 2007. Dokopy sa dali štyri roky po tom, ako si spolu zahrali v romantickej dramédii Detské hry (2003). Dvojica spolupracovala aj na dramédii Milosrdné lži (2010) a trileri Blood Ties (2013), ktoré rodák z francúzskeho Boulogne-Billancourt režíroval. Onedlho sa spolu objavia v pripravovanej hudobnej komédii Rock'n Roll, pričom Canet sa postaral aj o réžiu. Pár už spolu vychováva syna Marcela, ktorý sa narodil 19. mája 2011. 

Marion Cotillard má na konte Oscara za výkon v titulnej úlohe filmu Edith Piaf (2007). Vlani ju americká Akadémia filmových umení a vied nominovala v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe za drámu Dva dni, jedna noc (2014). Cotillard zažiarila aj v snímkach Taxi (1998), Súkromné záležitosti (2002), Príliš dlhé zásnuby (2004), Mary (2005), Dobrý ročník (2006), Verejní nepriatelia (2009), Nine (2009), Počiatok (2010), Polnoc v Paríži (2011), Nákaza (2011) či Návrat Temného rytiera (2012). 

Viac o téme: Angelina JolieBrad PittMarion Cotillard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu